Home - Artikler

Finansiering til en varmepumpe

14 apr. 2019
Skrevet af

Finansiering til en varmepumpe

Mange energirenoveringer kan være dyre at invester i, men tjener som regel sig selv hjem igen over tid. Dette gælder også for varmepumper. Såfremt du har en dyr varmekilde som fx et oliefyr kan det sagtens spare sig at skifte til et eldrevet varmepumpesystem. Varmekilden anvender meget lidt strøm og vil derfor tjene sig selv hjem over tid.

For at få råd til investeringen i en effektiv og billig varmepumpe kan det være nødvendigt at låne penge. Nedenfor kan du læse mere om de online lånemuligheder og fordelene herved.

Lån penge online

De traditionelle banker er, efter finanskrisen, blevet mere tilbageholdende med at låne penge ud. Dette skyldes at de har fået skærpet deres regler og at du derfor skal igennem en større kreditvurderingsproces før du kan låne. Som modsvar hertil er de online udbydere vundet frem. Disse udbydere tilbyder det modsatte; nemlig nem og hurtig adgang til forskellige låntyper. Interessen herfor har været stor og efterspørgslen stødt stigende gennem årene. I takt med denne stigende efterspørgsel er konkurrencen på lånemarkedet steget med et overvældende udbud af aktører. Denne konkurrence imellem låneudbyderne i forhold til at skaffe kunder, kommer netop dig som kunde til gode. Det betyder nemlig konkurrence på pris og løbetider. Du kan i dag optage et online lån der er tilpasset dine behov og til konkurrencedygtige priser.

Sammenlign priser og find det billigste lån

Når du skal låne penge til et nyt varmepumpesystem, er det en investering. For at få mest muligt ud af investeringen må du gå efter det billigste lån, du kan finde. Dette kan fx gøres ved hjælp af prissammenligningssider. Lån penge hos en udbyder der imødekommer dine behov på bedste vis og som tilbyder de laveste omkostninger. I denne forbindelse er det værd at bemærke at du ikke blot skal gå efter den laveste rente, men i stedet den laveste ÅOP, som står for ”årlige omkostninger i procent”, og som udtrykker alle de samlede omkostninger der er forbundet med lånet. Alle låneudbydere er forpligtet ved lov, til at oplyse ÅOP klart og tydeligt, så du ikke er i tvivl.

Finansiering er fleksible

Når du skal låne penge online til din energirenovering, kan det gøres nemt og fleksibelt hjemmefra. Du skal ikke først ned i banken og tale med din rådgiver og igennem en omfattende kreditvurdering. I stedet kan du sidde hjemme i din dagligstue og planlægge hele din energirenovering, samt låne pengene hertil uden at rejse dig. Typisk vil du få svar på om du kan låne pengene inden for kort tid samt få pengene udbetalt typisk inden for 24 timer.

Vælg altid den billigste løsning

For at din nye varmepumpe hurtigst muligt kan tjene sig selv hjem, skal du vælge den billigste løsning. Vær ikke bange for at vælge en, for dig, ukendt låneudbyder. Alle finansielle virksomheder der driver bankvirksomhed i Danmark, er under opsyn af Finanstilsynet, der sikrer at udbyderne overholder gældende regler på området. Du kan derfor trygt og roligt vælge det allerbedste alternativ for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *