Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Haier HSU 09

  4/5

Energimærke:

A

COP:

5,0

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Haier er en af de producenter, der er rigtigt glade for innovation – De har i hvert fald en hel masse funktioner, hvor rigtigt mange af konkurrenterne ikke kan følge med. Selvom de er langt fremme, når det gælder de nye funktioner, så er de stadigvæk også rigtigt gode til at lave nogen varmepumper der bare virker super godt – Og så er de mange smarte funktioner jo blot et plus.

Noget af det som mange andre varmepumpe producenter måske ikke går så meget op i, er selve rengøringen af disse. Rengøringen kan være det rene helvede, når det kommer til varmepumper. Med alle de små riller, kan det være så godt som umuligt at få gjort sin varmepumpe ordentligt rent. Heldigvis tager Haier hånd om dette, og har ofte mere brugervenlige designs, når det kommer til rengøringen. Selvom det måske ikke er den vigtigste i en varmepumpe, så kan den altså hurtigt blive klam, ulækker og fyldt med støv, hvis du ikke regelmæssigt gør den ren.

En funktion som mange synes er super fed ved Haiers varmepumper, er deres “IntelligentAir”-teknologi, som simpelthen sørger for, at skubbe luften rundt til de steder hvor den er mest effektiv. Når varmepumpen er igang, puster den hele tiden frisk luft ud i lokalet, som bl.a. er med til hjælpe på fugt, skimmelsvamp og andre alvorlige skader på dit hus. Den rene luft bliver vha. “IntelligentAir”-teknologien så fordelt rundt i lokalet, alt efter hvor du er. Hvis du sidder i venstre sider af lokalet, er der jo fx ingen grund til at varmepumpen bruger energi på den højre del.

Du kan se det bredde udvalg af luft til luft varmepumper her