Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

IVT 09 LR-N

  3/5

Energimærke:

A

COP:

5,1

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

IVT 12 KHR-N

  3/5

Energimærke:

A

COP:

5,3

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

IVT 12 LR-N

  3/5

Energimærke:

A

COP:

5,2

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Mange varmepumpe producenter reklamerer ofte med, at de er fremme på beatet, når det gælder teknologi og smarte funktioner. Mange af disse teknologiske fremskridt der bliver lavet indenfor denne branche er noget man, som bruger af produktet, aldrig ligger mærke til. IVT har valgt at gå den modsatte vej (i hvert fald OGSÅ den modsatte vej). IVT har som den første varmepumpe producent nemlig valgt at udgive en App, hvor du kan styre hele din varmepumpe vha. din smartphone. Dette skridt er helt klart et step i den rigtige retning, da IVT her viser, at de rent faktisk gerne vil give deres kunder et produkt som er nemt og let, at bruge. Det er der helt klart nogen af de andre producenter der kunne lære noget af.

Udover at være fremme på beatet, når det gælder teknologi, så er IVT også en af de producenter der vægter energi og effektiviseringen på dette område, meget højt. De fleste af deres varmepumper ligger rigtig højt, når det gælder miljømærkningen, og flere af dem er rent faktisk Svanemærket. Miljømærkningen og Svanemærket er ikke kun godt for miljøet, det er rent faktisk også godt for din pengepung – Når der ikke skal bruges så meget energi til varmepumpen, skal du heller ikke betale for så meget energi, og dermed vil du hurtigt opleve et fald i din el-regning, hvis du vælger en varmepumpe fra IVT.

Som en ekstra god service, yder IVT hele 5 års tryghedsgaranti, så hvis der på et tidspunkt sker noget med produktet, kan du være sikker på, at der er hjælp at hente!