Home - Artikler

Lån til investering i en luft til luft varmepumpe

11 okt. 2018
Skrevet af

Lån til investering i en luft til luft varmepumpe

Går du og overvejer at skifte varmekilde i hjemmet? Der er efterhånden mange forskellige alternative at vælge imellem, når valget falder på varmekilden. Nogle typer er også betydeligt billigere end andre. Har du eksempelvis et oliefyr, eller måske fjernvarme, så kan du overveje at skifte til et billigere alternativ.

Et af de absolut billigste og mest effektive alternativer til varme i hjemmet er en luft til luft varmepumpe. Den er koblet til strøm, hvilket er den eneste energikilde, den bruger for at køre. Det skal dog ikke forveksles med el radiatorer, der bruger meget strøm.

Luft til luft varmepumpen installeres typisk således, at der bliver lavet et udtag op igennem loftet. Her suger varmepumpen den kolde luft ind, som den omdanner til varm luft, der pustes ud i rummet. Det er derfor også en meget miljøvenlig form for varmekilde, da den hverken brænder olie, træpiller eller træ.

Luft til luft varmepumper er meget brugervenlige

Brugervenligheden på disse varmepumper er helt i top. Du får simpelthen en fjernbetjening, som du kan styre den fra. Her kan du eksempelvis indstille den ønskede rumtemperatur. De fleste varmepumper opererer således, at de lader rummet blive ca. to grader koldere end ønsket temperatur, og så starter varmepumpen automatisk igen, og varmer rummet op til et par grader over den ønskede temperatur.

Du kan nemt skrue både op og ned for varmen, ligesom du kan vælge, hvor meget luft, den skal puste ud. De fleste luft til luft varmepumper har også en timer, så du kan indstille, hvornår den skal gå i gang. Du kan eksempelvis bestemme, at den skal varme soveværelset op en time før, du normalt går i seng.

Lån til varmepumpen og få overskud

Har du ikke lige kapitalen til at betale hele monteringen og selve varmepumpen på én gang, så kan du overveje at tage et lån. I og med at en luft til luft varmepumpe er så billig i drift, så vil det hurtigt tjene sig ind igen, også selvom du låner dig til at købe den og få den sat op.

Synes banken ikke, at det er relevant for dig (selvom det også vil kunne øge husets værdi i forhold til eksempelvis at have et oliefyr), så er der mange andre muligheder for at låne penge til det. På nettet findes der en masse forskellige udbydere, der tilbyder online lån. Hvis du er besluttet på at det skal være en varmepumpe så Lån penge til din investering her.

I modsætning til banken, så skal du ikke til møde og sidde og forklare, hvorfor de skal låne dig pengene. Når du tager et online lån, så er udbyderen overhovedet ikke interesseret i, hvad du skal bruge pengene på. De vil bare vide, om du kan betale tilbage.

Her behøver du heller ikke at gøre en hel masse. Typisk logger man ind med NEM-ID, og så henter et automatisk program dine skatteoplysninger, således at de kan se, om du kan betale pengene tilbage. Alle oplysninger er fortrolige og det hele er en sikker proces, så det er helt sikkert værd at overveje, at låne penge til en luft til luft varmepumpe og spare masser af penge på sigt. Laanr.dk er også en mulighed for at finde et lån, deres intelligente sammenlignings motor og unikke rådgivning gør det meget nemt at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *