Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A+++

COP:

SCOP:

5,31

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25C °C

Energimærke:

A++

COP:

SCOP:

4,6

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Energimærke:

A+

COP:

SCOP:

4,1

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Energimærke:

A+

COP:

SCOP:

4.52

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Energimærke:

A+

COP:

SCOP:

4,0

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Energimærke:

A+

COP:

SCOP:

4,1

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Sidder du inde med et dyrt oliefyr, eller mangler du varme i sommerhuset? En luft til luft-varmepumpe er et rigtig godt supplement til dyre fyre eller brændeovne. Men du kan faktisk også bruge dem til at varme et helt hus op med. Se vores udvalg af varmepumper i høj kvalitet fra Fujitsu her på siden.

Fujitsu Nordica

Varmepumperne er gennemtestet i både Danmark og Sverige og er specialdesignet til det nordiske klima. Du kan derfor være sikker på, at varmepumpen kan holde til det barske klima, som kan forekomme i vintermånederne. Samtidig kan de bruges til at nedkøle de varme sommermåneder.

Pumperne fra Fujitsu Nordica har både vundet priser for deres gode kvalitet og test fra forbrugere. De er lydsvage varmepumper, som ikke danner lydgener selv på de højeste funktioner. Nordica-linjen har tre serier, du kan finde gode varmepumper i:

  • Fujitsu Nordica LM
  • Fujitsu Nordica LT
  • Fujitsu Nordica LZ Highland
  • Fujitsu Nordica LV

LM-serien er kendt for dens alsidighed. Den ligger i den billigere ende, men har alle de kvaliteter, man søger i en varmepumpe, som man ofte kun finder i de dyrere modeller. Den er lydsvag og har en vedligeholdelsesvarme på +10 °C.

LT-serien sætter det lækre design højt. Faktisk har den vundet tre priser for sin flotte æstetik. Den har en enorm god SCOP-værdi, som betyder, at den leverer rigtig meget energi i forhold til den elektriske energi, den kræver. Denne har også en vedligeholdelsesvarme på +10 °C.

LZ- Highend-serien har en energimærkning på A+++ og bruger altså et minimum af energi. Den ligger i den lidt dyrere ende og er for forbrugeren, som vil have det bedste af det bedste. Den er støjsvag og effektiv. Faktisk kan den varme dit hus op, selv når der er -25 °C udenfor. SCOP-værdien er et af markedets højeste. LZ-Highend har også en vedligeholdelsesvarme på +10 °C.

LV-serien er en række af varmepumper, som er gulvmodeller. De er perfekte til de hjem, hvor der ikke er plads til en vægmodel, eller det ønskes at få dem væk fra øjenhøjden.

Japansk kvalitet i Europa

Vidste du, at Fujitsu er Japans største leverandør af klimaanlæg til det europæiske marked? De har et stort fokus på miljø og bedre indeklima. Deres store force er de mange serier af varmepumper, du kan vælge imellem, så du kan finde en, der passer i dit hjem, til dit budget og til dit varmeforbrug.

Få et bedre indeklima

En varmepumpe kan hjælpe dig til at få en friskere luft i dit hjem, sommerhus eller på kontoret. Døjer du med astma og allergi, kan en varmepumpe med et luftfilter hjælpe pollen og støv til at blive sorteret fra, så du ikke bliver udsat for disse gener.

Du kan altså slippe for den ærgerlige kælderlugt, som mange sommerhuse eller udestuer har. Den friske luft er bedre for koncentrationsevnen og energien blandt ens medarbejdere, hvis man har et bedre indeklima.

Hvis du er bange for at få opleve træk, når du tænder for varmepumpen, så skal du ikke være nervøs. En Fujitsu-varmepumpe tilfører varmen til dit hjem på en behagelig måde, som føles naturlig.

Du mindsker endda mulighederne for fugt og skimmelsvampe, når du bruger en varmepumpe i dit hjem. Den udskifter nemlig konstant luften i huset, så du ikke behøver at bekymre dig om at lufte ud hver dag.

Hvordan vedligeholder jeg min varmepumpe?

Heldigvis er der ikke megen vedligeholdelse ved varmepumper. Det eneste, du skal sørge for, er at fjerne blade og grene fra ventilatoren. Hvis den er helt stoppet til, kan du med fordel bruge en støvsuger til at få alt ud af filteret. Hvis du har en varmepumpe med et kølemiddel i, kræver det dog, at den bliver tilset mindst en gang om året.

Få fradrag og tilskud til din varmepumpe

Det behøver slet ikke være så dyrt at anskaffe en varmepumpe. For det første vil du spare penge i længden på din varmeregning, fordi det slet ikke er lige så dyrt at producere varme fra en varmepumpe som fra et oliedyr, elektriske radiatorer eller brændeovne. Faktisk vil mange opleve at få formindsket regningen med hele 50%.

For det andet kan du søge om tilskud ved køb af en ny varmepumpe. Regeringen har nemlig vedtaget, at Danmark skal nedjustere CO2-udslippet, og derfor vil der blive tilbudt økonomisk støtte til forbrugere, som vil energirenovere deres bolig. På denne måde er det muligt for dig at få tilskud til varmepumper fra Fujitsu. Der findes også flere lokale tiltag, hvor der ydes støtte til anskaffelsen af pumpen. Spørg din kommune eller eget energiselskab, om de kender til lokale tilskud, og det kan være, du er heldig, at netop dit område har en god tilskudsordning.

Ved selve installationen af varmepumpen kan du trække arbejdstiden for en håndværker fra i SKAT. Fradraget gælder både, hvis du bor til leje eller selv ejer samt for sommerhuse. Faktisk kan du bruge tilskuddet og fradraget på samme tid, så du virkelig sparer penge på anskaffelsen.

Vælg Fujitsu til dit hjem

Er du i tvivl om, hvilken luft til luft-varmepumpe, som passer til dit hjem, sommerhus eller udestue, så er Fujitsu et rigtig godt sted at starte. De har mange modeller i forskellige serier at vælge imellem, så du kan finde en i den prisklasse og med de funktioner, som du ønsker.

Skal du kun varme en mindre udestue eller garage op, kan du med fordel vælge nogen fra Fujitsu Nordica LM-serien, som ikke ødelægger budgettet. Er du klar til at gå all in og ikke gå på kompromis med både æstetikken og SCOP-værdi, så vælg en fra Fujitsu Nordica LZ Highland, som er noget af det bedste, du finder på markedet.

Markedet for varmepumper er lidt af en jungle, men Fujitsu har gjort det nemmere for deres forbrugere at finde frem til den varmepumpe, som matcher deres hjem. Der er ingen ulemper ved at supplere dit gamle fyr med en varmepumpe. Det er både bedre for miljøet, dit helbred og din pengepung. Og Fujitsu har designet pumperne med disse tre instanser in mente, så du får det maksimale ud af varmen.

Besøg Fujitsu her