Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A+++

COP:

SCOP:

5,2

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-35 °C

Energimærke:

A++

COP:

-

SCOP:

4,3

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A+++

COP:

5,52

SCOP:

4,9

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-25 °C

Energimærke:

A

COP:

4,57

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-15 °C

For mange er Mitsubishi forbundet med produktion af biler, men sandheden er, at den enorme japanske koncern oprindeligt opstod som en transportvirksomhed i 1870. Virksomheden oplevede en rivende fremgang og voksede især med lynhast i 1950’erne og 1960’erne, hvor hele resten af Japan også oplevede stor fremgang. Mitsubishi øgede hurtigt sit ekspertiseområde op igennem årene, og i dag producerer de således alt fra benzin til papir.

Det er især deres tekniske ekspertise, der har sikret dem stor fremgang, hvilket har gjort dem til prominente bidragere til den moderne rumforskning, computerteknologi og datakommunikation. Deres kompetente medarbejdere fra hele verden, bidrager med innovative ideer til både teknik og design, hvilket også har sikret, at Mitsubishi i dag et godt ry på markedet og er et mærke, der generelt vækker tillid hos forbrugerne. Virksomheden vokser derfor stadig støt, hvilket også betyder, at det er muligt for dem at forfølge nye forretningsmuligheder, som blandt andet luft til luft varmepumper, der er meget populære i blandt andet Japan, hvor varmepumperne er perfekte til de japanske hjem, der generelt er mindre end husene i Danmark. Heldigvis eksporterer Mitsubishi også deres varmepumper til Danmark, og derfor kan vi i dag nyde godt af deres innovative teknologi og lækre design i de danske hjem og sommerhuse.

I modsætning til mange andre virksomheder, der outsourcer produktioner, så producerer Mitsubishi deres luft til luft varmepumper på egne fabrikker, hvilket sikrer at kvaliteten er i orden. Dår du køber produkter fra Mitsubishi, er det derfor en tryg investering, som du kan glæde dig over i mange år fremover – lige meget om varmepumpen skal bruges helårligt i dit hjem eller bare i dit sommerhus.

Besøg Mitsubishi her