Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A

COP:

4,77

SCOP:

-

Type:

Luft til vand

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

5,5

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

6,52

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

6,52

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Toshibas varmepumper er de bedste i deres klasse. Toshiba-mærket er et navn, som du kan stole på, når det gælder kvalitet og holdbarhed. De tilbyder luft til luft-varmepumper, SCOP og installation i hjemmet af deres produkter. Hvis du ønsker et energieffektivt produkt, der vil holde i årevis og spare dig penge på dine månedlige regninger, så har dette firma det, du har brug for.

Toshiba er, som vi kender det fra computere og fjernsyn, et mærke der signalerer kvalitet og super brugervenlighed. Deres varmepumper er måske ikke det den almindelige forbruger tænker på allerførst, når man nævner mærket – Men rent faktisk er Toshiba (også) rigtig godt med på dette marked.

Luft til luft varmepumper fra Toshiba

Varmepumper fra Toshiba er generelt et step højere i kvalitet, end andre varmepumper, der er i samme prisklasse. Det der gør, at Toshiba kan levere en bedre kvalitet og virkningsgrad er, at de hele tiden optimerer på kerneydelsen af varmepumpen, mens mange af de andre producenter hellere vil bruge penge på innovation af nye funktioner.. Og lad os nu være ærlige – De fleste af disse nye funktioner er, mere eller mindre, ubrugelige.

Toshiba’s varmepumper har selvfølgelig de, efterhånden, klassiske funktioner, som fx at kunne holde en konstant temperatur på omkring 8º. Denne funktion kan være specielt god til sommerhuse, hvor man ønsker at huset ikke skal gå i frost, da dette kan give nogle alvorlige problemer. Når man sammenkobler denne funktion med det faktum, at Toshiba laver nogen af de mest pålidelige varmepumper, så er der altså rigtig god grund til netop at købe en Toshiba luft til luft varmepumpe til sommerhuset.

Varmepumperne fra Toshiba er, pga. deres simple funktioner, utrolig nem at sætte op, konfigurere og ændre på. Som sagt, går Toshiba meget mere op i, at levere et produkt der gør hvad det lover – Nemlig super pålidelighed, stor virkningsgrad og lavt lydniveau. Hvem gider blive spist af med smarte funktioner, som man alligevel aldrig kommer til at bruge?

Installation af varmepumpe

Når du har fundet den bedste varmepumpe i dit hjem, er det tid til at installere den. Toshiba tilbyder installation af deres produkter af certificerede fagfolk, der sørger for, at alt bliver gjort rigtigt, og at der ikke er nogen fejl i systemet. Dette kan ikke kun spare dig penge på et gebyr for serviceopkald, men også give dig ro i sindet ved at vide, at en person med der har ti års erfaring eller mere med installationen.

Toshiba varmepumper er nogle af de bedste i deres klasse, og Toshiba som mærke signalerer kvalitet, holdbarhed og kompatibilitet med andre enheder, som du måske bruger til at gøre dit hjem smartere. Hvis du ønsker et energieffektivt produkt, der vil holde i mange år og spare dig penge på din månedlige regninger, så har denne virksomhed det, du har brug for.

En varmepumpe må i dag kun installeres af en autoriseret installatør. Det forholder sig sådan, fordi der i varmepumpen er kølemiddel som ødelægger miljøet hvis det slipper ud.

SCOP angiver hvor meget varme du får for pengene.

Fra 2020 skal alle nye varmepumper være udstyret med SCOP. Toshiba er på forkant med udviklingen og har fremstillet deres produkter med SCOP i årevis – men nogle forbrugere ved ikke, hvad det betyder. Så lad mig forklare det kort: Hvis du køber et produkt, der er klassificeret til 5 SCOP, så får du 5 gange så meget varme for pengene, som du ville få hvis du havde en almindelig el-radiator til opvarmning. Du kan læse vores artikel om SCOP her.