Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A

COP:

4,77

SCOP:

-

Type:

Luft til vand

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

5,5

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

6,52

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A

COP:

6,52

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Toshiba er, som vi kender det fra computere og fjernsyn, et mærke der signalerer kvalitet og super brugervenlighed. Deres varmepumper er måske ikke det den almindelige forbruger tænker på allerførst, når man nævner mærket – Men rent faktisk er Toshiba (også) rigtig godt med på dette marked.

Varmepumper fra Toshiba er generelt et step højere i kvalitet, end andre varmepumper, der er i samme prisklasse. Det der gør, at Toshiba kan levere en bedre kvalitet og virkningsgrad er, at de hele tiden optimerer på kerneydelsen af varmepumpen, mens mange af de andre producenter hellere vil bruge penge på innovation af nye funktioner.. Og lad os nu være ærlige – De fleste af disse nye funktioner er, mere eller mindre, ubrugelige.

Toshiba’s varmepumper har selvfølgelig de, efterhånden, klassiske funktioner, som fx at kunne holde en konstant temperatur på omkring 8º. Denne funktion kan være specielt god til sommerhuse, hvor man ønsker at huset ikke skal gå i frost, da dette kan give nogle alvorlige problemer. Når man sammenkobler denne funktion med det faktum, at Toshiba laver nogen af de mest pålidelige varmepumper, så er der altså rigtig god grund til netop at købe en Toshiba varmepumpe til sommerhuset.

Varmepumperne fra Toshiba er, pga. deres simple funktioner, utrolig nem at sætte op, konfigurere og ændre på. Som sagt, går Toshiba meget mere op i, at levere et produkt der gør hvad det lover – Nemlig super pålidelighed, stor virkningsgrad og lavt lydniveau. Hvem gider blive spist af med smarte funktioner, som man alligevel aldrig kommer til at bruge?