Sidste opdateret d. november 12, 2019 af Tim Petersson

Om os

tim-petersson

Mit navn er Tim Petersson, og jeg er en dedikeret familiefar til to. Jeg er født i 1981, og til daglig er jeg ansat som lokomotivfører hos DSB, hvor jeg også er med til at uddanne nye lokomotivførere. Af interesse for blandt andet teknik bruger jeg en del af min fritid på en lang række forskellige projekter. Et af de projekter, jeg bruger mest tid på, er denne side ved navn varmepumpe-guide.dk, og det skyldes, at jeg har en stor interesse for varmepumper.

Netop derfor startede jeg denne side med formålet om at gøre det endnu lettere for dig at finde frem til den rette varmepumpe.

Min interesse for varmepumper

Når jeg fortæller om denne guide til venner og bekendte, spørger de mig ofte, hvorfra jeg ved så meget om varmepumper. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at markedet for varmepumper er uoverskueligt og kompliceret, hvorfor det bestemt ikke er let at finde rundt i de mange forskellige mærker og modeller. Men det er netop af den årsag, at min viden og store interesse for varmepumper er vokset.

Formålet med varmepumpe-guide.dk

Formålet med varmepumpe-guide.dk er netop at gøre det yderst uoverskuelige og komplicerede marked lettere og mere simpelt for dig at navigere rundt i. Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved at investere i en varmepumpe til hjemmet, og derfor er det en skam, hvis mange danskere dropper denne idé, fordi det virker for uoverskueligt og tidskrævende.

Varmepumpe-guide.dk er en hjælp til alle danskere, så de lettere og hurtigere kan finde ud af, hvad man bør være særlig opmærksom på, når man køber varmepumpe, og om det overhovedet vil kunne svare sig at foretage denne investering.

Få et overblik over de mange varmepumper

Guiden er et produkt af min egen søgen efter en varmepumpe, hvor jeg igennem længere tid forsøgte at skabe mig et overblik over de mange varmepumper, der findes på markedet i dag. Det har altså resulteret i siden her, der er baseret på den viden, jeg har erhvervet mig lidt efter lidt. Undervejs i denne proces har jeg endvidere fundet ud af, hvilke begreber der er en fordel at kende til, for eksempel COP, SCOP og SEER, ligesom det er vigtigt, at man har styr på energimærkningen.

Du kan få svar på alle relevante spørgsmål

Varmepumpe-guide.dk er altså et resultat af, at jeg selv havde store problemer med at finde hoved og hale i det forvirrende marked for varmepumper. Nogle af de helt store spørgsmål, der lå mig på sinde i min egen søgen efter en varmepumpe, var, hvor meget strøm den egentlig bruger, og hvad det koster i strømforbrug. Der er nemlig ingen tvivl om, at lige netop disse spørgsmål spiller en afgørende rolle for, om man er villig til at investere i en varmepumpe eller ej. Det fik mig til at lave den smarte og simple beregner, du finder her på siden.

Der er mange fordele ved en varmepumpe

Der er kommet et større og større fokus på varmepumper, i takt med at danskerne har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved at installere en varmepumpe i hjemmet. Med enten en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe kan du først og fremmest spare rigtig mange penge, og derudover er det en mere miljøvenlig løsning. Som du sikkert allerede er klar over, er miljøaspektet noget, der kun bliver mere afgørende i fremtiden.

Derfor er det en god idé at begynde at overveje, hvordan du kan implementere energivenlige løsninger i dit hjem. I den forbindelse er en varmepumpe et oplagt valg.

Skriv en besked for yderligere information

I stedet for at du selv skal i gang med at undersøge markedet for at finde ud af, hvilke modeller der findes, og hvad der er den mest hensigtsmæssige løsning for dig, kan du lige så godt trække på min viden og erfaring på området. Varmepumper er som sagt en af mine helt store interesser, som jeg bruger masser af tid på. Derfor har jeg en masse relevant viden om varmepumper, og har du nogle spørgsmål, du ikke kan få svar på via guiden, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.

Det kan du gøre ved at skrive til info@varmepumpe-guide.dk eller ved at udfylde kontaktformularen, og så sørger jeg for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Det skal desuden nævnes, at alle er mere end velkommen til at bidrage til sitet, og er du interesseret i det, kan du også blot kontakte mig.

 

Alle er mere end velkommen til at bidrage til sitet, det kan enden ske ved en email til info@varmepumpe-guide.dk eller via kontakt formularen her.

Juridiske oplysninger

Siden ejes af Linkcia ApS
CVR: 39923831
Siden drives af Tim Petersson
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: +45 71 74 16 12
Email: info@varmepumpe-guide.dk