Hvem står bag varmepumpe-guide.dk?tim-petersson

Mit navn er Tim Petersson, jeg er familie far til 2 og er født i 1981. Til dagligt er jeg ansat som lokomotivfører hos DSB, hvor jeg også er med til at uddanne nye lokomotivførere. Af interesse for blandt andet teknik bruger jeg en del af min fritid på forskellige projekter hvor af det ene er siden her om varmepumper.

Min interesse for varmepumperne

Når jeg fortælle om guiden til venner og bekendte, så er et af de første spørgsmål altid hvorfra jeg ved en masse om varmepumpe, for det er da noget af et uoverskueligt marked. Og jeg må give dem ret, det er ikke nemt at finde rundt blandt de mange mærker og modeller, men det er også derfra min viden og interesse er opstået.

Formålet med siden her er nemlig at gøre et uoverskueligt marked nemt. Guiden er egentlig et produkt af min egen søgen efter en varmepumpe, hvor jeg igennem længere tid har skabt mig et overblik og en viden om varmepumperne på markedet, og der er mange begreber at holde styr på, fx. COP, SCOP, SEERP og energimærkning.

Et af de helt store spørgsmål, der lå mig på sinde i min egen research efter en varmepumpe var, hvor meget strøm de bruger og hvad det så koster i kroner og øre. Netop det spørgsmål har fået mig til at lave denne beregner der giver svar på netop de spørgsmål.

Alle er mere end velkommen til at bidrage til sitet, det kan enden ske ved en email til [email protected] eller via kontakt formularen her.

Juridiske oplysninger

Siden ejes af Linkcia ApS
CVR: 39923831
Siden drives af Tim Petersson
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: +45 71 74 16 12
Email: [email protected]