Sidste opdateret d. november 12, 2019 af Tim Petersson

Kontakt os

Der er ingen tvivl om, at markedet for varmepumper er uoverskueligt, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvordan de mange forskellige mærker og modeller adskiller sig fra hinanden. Kunne du godt bruge et samlet overblik over, hvilke varmepumper der findes, og hvad man bør være særlig opmærksom på ved valg af varmepumpe, er du kommet til det helt rette sted. Du skal nemlig være mere end velkommen til at tage kontakt, hvad end du har spørgsmål til pris, eller hvor meget strøm de bruger. Det kan også være, du har andre spørgsmål.

Endvidere vil vi kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvorvidt køb af en varmepumpe vil kunne svare sig i dit tilfælde.

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg

Vi hjælper dig altså hellere end gerne med at finde frem til den rette varmepumpe, hvad end du er på udkig efter en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe. Vores primære opgave er at gøre det nemt for dig, og det er vi netop i stand til på grund af vores store viden og erfaring på området. Har du nogle spørgsmål eller måske tilføjelser til siden, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende os en besked på info@varmepumpeguide.dk eller ringe på telefon 71 74 16 12. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at blive meget klogere på varmepumper.

Fields marked with a * are required
Siden ejes af Linkcia ApS
CVR: 39923831
Siden drives af Tim Petersson
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: +45 71 74 16 12
Email: info@varmepumpe-guide.dk