Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A+++

COP:

5,63

SCOP:

6,20

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-35 °C

Energimærke:

A+

COP:

4,86

SCOP:

4,36

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A++

COP:

5,59

SCOP:

4,74

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Energimærke:

A+++

COP:

5,61

SCOP:

5,20

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-35C °C

Hvis du ønsker en varmepumper som er super effektiv, men samtidig er utrolig energibesparende, så vil en Panasonic varmepumpe være et god bud på en varmepumpe der passer lige til dig. Der er to primære grunde til at vælge en varmepumpe med lavt energiniveau; Den ene fordel kan man mærke direkte på elregningen – Jo lavere energiniveauet er, jo mindre el skal der bruges til varmepumpen, og det vil i sidste ende give dig en lavere elregning. Udover det gode incitament om, at kunne spare nogen penge, så er der selvfølgelig også den mere politiske grund om at formindske sit energiniveau i hjemmet, i takt med al den forurening og CO2-udslip vi oplever i nutidens verden.

Udover at være nogen at de mest miljøvenlige på markedet, så er Panasonic også en af de producenter der går meget op i, at gøre deres varmepumper så lydsvage som muligt. Der er ingen der er interesseret i en varmepumpe der brummer og giver lyde fra sig hele dagen, og det har Panasonic heldigvis forstået. Med en varmepumpe fra Panasonic vil du aldrig nogensinde lægge mærke til, at du har en varmepumpe – Så lydsvag er den simpelthen.

Det er de færreste varmepumper der både kan prale af, at være så energibesparende OG lydsvage, som Panasonic’s. Når dette bliver sat sammen med det faktum, at Panasonic’s varmepumper også er nogen af de mest sikre og pålidelige på markedet, kan det være svært ikke, at se en grund til, at vælge en varmepumpe fra netop denne producent. Du kan se alle de listet mærker og pumper her.