Skrevet af Tim Petersson

Mærker

Energimærke

COP

SCOP

Type

Ude Temp.

Energimærke:

A

COP:

4,80

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-18 °C

Energimærke:

A

COP:

5,1

SCOP:

-

Type:

Luft til luft

Ude temperatur:

-20 °C

Hvis du vil have en varmepumpe, som ikke kun er effektiv til, at varme dit hus eller sommerhus op, så skal du vælge en fra Electrolux. Netop Elextrolux er førende indenfor varmepumper, der ikke kun er super effektive, men også giver dig et dejligt og behageligt indeklima. Deres unikke funktion “AirComfort”, er i alle de nyere modeller, og vil for rigtigt mange hjem være en meget nyttig funktion. “AirComfort”-funktionen er bl.a. utrolig effektiv til hjem, hvor der bor/har boet rygere, eller i hjem hvor man ofte får besøg af rygere. Er man ikke-ryger, kan stanken af røg til tider blive utrolig klam at gå rundt i, og bor man i et hus, hvor man kan lugte at der tidligere har boet en ryger, vil en varmepumpe fra Electrolux altså være en rigtig god idé at investere i.

Selvom varmepumper måske ikke er en af de mest sexede produktkategorier til hjemmet, så kan man altså sagtens kræve, at de skal have et lækkert design. Elextroluxs varmepumper er alle lavet i tidsløst design – Ofte med et strejf fra det skandinaviske design. Køber du en varmepumpe fra Electrolux skal du altså på ingen måde være bange for, at den pludselig går ud af mode. Farverne, linjerne og resten af designet er holdt i simpelt og minimalistisk design, som gør at det stort set aldrig vil gå af måde.

Alle varmepumperne på denne side er optimeret det nordiske klima, og du skal derfor ikke være bange for, om den nu også kan klare de danske vejrforhold og temperaturer.

Besøg Elektrolux her