Bosch Compress 5000 AA 5.0

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Bosch Compress 5000 AA 5.0 - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Er du ude efter en ny varmepumpe til din bolig, så er denne Bosch Compress 5000 AA 5.0 et fornuftigt valg. Denne miljørigtige varmeløsning til hjemmet kommer i en størrelse, der er til at have med at gøre, og så får du kvalitet for dine penge. Bosch producerer en lang række kvalitetssikrede varmepumper, der ofte er særligt tilpasset det nordiske klima. De er konstruerede til netop at levere varme hele året rundt til trods for de kolde temperaturer, du kan opleve i vinterhalvåret. Denne varmepumpe fra Bosch sørger for, at du kan holde varmen hele året, og du kan gå helt ned til -30 grader med denne varmepumpe. Det vil sparer dig for både tid og frustrationer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -30 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  3.8

Bosch Compress 5000 AA 5.0 er en god, kompakt og meget almindelig varmpumpe, der hverken fylder for meget eller tager sig voldsomt ud. Her får du en firkantet og hvid varmepumpe, der kan sidde diskret på indervæggen i dit sommerhus og ligeledes på ydervæggen. Den er særdeles nem at rengøre, og så er der tænkt på både miljø og brugervenlighed.

Bosch har i mange år været en af de førende producenter inden for varmepumper til hjemmet, og det er af god grund. For Bosch sparer ikke på kvaliteten, og det er også et kendetegn ved denne varmepumpe. Derfor kan du roligt kaste dig over en varmepumpe fra denne producent uden at skulle bekymre dig om kvalitet eller en skyhøj elregning. Bosch arbejder med miljørigtige modeller og idéer, og derfor vil du også gøre miljøet en tjeneste ved at anvende en varmepumpe som denne. Nedenfor kan du læse lidt mere om, hvilke specifikationer du finder i denne model, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du køber din nye varmepumpe. For der er nogle faktorer, der vil være afgørende for dit valg, og vi klæder dig på til at træffe det helt rigtige.

Pas godt på miljøet

Når du benytter dig af elvarme, kan det for nogle være en dyr fornøjelse, og kan man undgå dette, så er det med at foretage de ændringer, som det kræver. Med en Bosch Compress 5000 AA 5.0 kan du faktisk komme din elregning til livs, samtidig med at du kan passe godt på klimaet, når du skal bruge varme i din bolig. Især skandinaviske husstande kan opleve et opsving i prisen, når vi når hen til vintermånederne, men med en Bosch Compress 5000 AA 5.0 vil du få en billig og særdeles miljøvenlig varmepumpe til hjemmet.

Bosch Compress 5000 AA 5.0 er samtidig bygget med fokus på en høj komfort for dig som bruger af varmepumpen i hjemmet. Derfor kommer denne varmepumpe med super god komfort, da den har en ekstra stor luftgennemstrømning. Denne gennemstrømning af luft sørger for, at luften fordeles godt og ligeligt i rummet – og derved fordeles varmen også. Det betyder ikke kun, at du får en jævn varme rundt omkring i din bolig, men også at der er mange penge at spare i sidste ende.

Overskuelig størrelse

Denne varmepumpe fra Bosch er særdeles effektiv, men det har ikke forhindret Bosch i at producere en varmepumpe, der fylder mindst muligt hjemme hos dig. Denne gode varmepumpe er perfekt til sommerhuset eller et mindre hus, og derfor slipper du for at skulle finde en masse ekstra plads til din nye varmepumpe.

Kigger vi mere specifikt på Bosch Compress 5000 AA 5.0s specifikationer, så kan den levere 33-34 decibel inden døre, hvilket netop egner sig godt til færre kvadratmeter. Den kommer med SCOP-værdi 3.8, og så har den en ydeevne på 5 kilowatt. Vil du gøre det hele lidt nemmere, så kan du få en fjernbetjening til din Bosch Compress 5000 AA 5.0, hvorfra du kan styre den og bibeholde den gode vedligeholdelsesvarme i din fritidsbolig.

Derfor bør du købe denne varmepumpe

Kigger vi samlet set på denne varmepumpe fra Bosch, så er den helt grundlæggende et fornuftigt valg til den lille bolig. Når det gælder varmepumper, så skal de helst have en størrelse, der passer til den pågældende bolig, og derfor er denne model ikke velegnet til et større hus, men derimod et godt valg til eksempelvis garagen eller et sommerhus. Samtidig kommer Bosch Compress 5000 AA 5.0 med 5 kilowatt og en SCOP-værdi på 3.8, og det er værd at overveje, om det er nok for dig.

To store fordele ved denne varmepumpe er størrelsen og prisen. Denne model er nem at installere i langt de fleste boliger, da den ikke fylder for meget. Samtidig får du meget for dine penge, og du behøver ikke at gå på kompromis med funktioner som varmecirkulation og energibesparelse. Ud fra vores perspektiv, så vil vi give Bosch Compress 5000 AA 5.0 en bedømmelse på 4. Vi mener, at denne varmepumpe er et særdeles fornuftigt valg til fritidsboligen, men den er dog ikke tilstrækkelig i et helårshus i for eksempel to etager. Samtidig synes vi også godt, at energimærket kunne være blevet skruet endnu mere op, så Bosch Compress 5000 AA 5.0 kunne være med helt oppe i toppen.

Derfor anbefaler vi denne varmepumpe, men du skal sørge for at gøre dig nogle overvejelser omkring dine behov, inden du køber denne.

Kan det betale sig for dig?

Er det svært for dig at vurdere, om en Bosch Compress 5000 AA 5.0 er det rette valg til dig i for eksempel din feriebolig, så kan vi hjælpe dig lidt på vej. Med vores elberegner kan du nemt regne dig frem til, om du har øje for den helt rette varmepumpe, så den kan opfylde dine ønsker og behov. Du finder vores elberegner lige her, og det eneste, du skal bruge, er størrelsen på din bolig samt SCOP-værdien, som for denne varmepumpe ligger på 3.8.

Det er værd at huske, at det kun er det areal, som varmepumpen skal opvarme, du skal skrive ind i vores beregner. Derfor kan det godt være, at denne varmepumpe med 5 kilowatt er nok for dig, selvom du har en større bolig end anbefalet. Vores beregninger tager udgangspunkt i det teoretiske strømforbrug på en varmepumpe, og du kan se, hvad din eventuelle besparelse kan være.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *