Bosch Compress 5000 AA 6.0

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Bosch Compress 5000 AA 6.0 - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Bosch har endnu en gang u en gangleveret en varmepumpe af god kvalitet, som garanterer dig en varmepumpe med en lang holdbarhed. Skal du finde en ny varmepumpe til din bolig, så kan det være, det er en Bosch model Bosch Compress 5000 AA 6.0, du står og leder efter. Denne varmepumpe er særdeles effektiv, og den har en ydelse på hele seks kilowatt, der sikrer dig en varm bolig i vinterhalvåret. Her kan du læse mere om dens specifikationer, og hvorfor den er det rette valg til dig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -30 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  3.8

Boschs Compress 5000-serie er en række varmepumper med fokus på miljø, funktionalitet og innovation. Disse modeller er skabt som en to-i-en-løsning, så du ikke behøver at have en varmepumpe til både opvarmning og afkøling. Derfor behøver du hverken at bekymre dig om det ene eller det andet, hvis du køber en Bosch Compress 5000 AA 6.0. Ligeledes er denne model designet specielt til de nordiske lande Det betyder, at den kan opvarme ned til -30 grader, så du også kan forblive varm hele vinteren.

Modellen har også en indbygget 10-graders-funktion, der er en stor fordel for dig, der for eksempel skal bruge en ny varmepumpe til sommerhuset. Denne funktion gør, at du altid vil have en inde-temperatur på 10 grader i din bolig. Det medvirker til, at du undgår fugtskader eller svamp i din feriebolig, samtidig med at du kan spare penge på elregningen. Det er nemlig varmepumpen selv, der registrerer, hvornår den skal gå i gang.

Funktioner

Bosch Compress 5000 AA 6.0 rummer en række af funktioner, der generelt er en tendens i denne serie af varmepumper fra Bosch. Som producent er Bosch kendt for ikke at spare på noget, så her får du både god komfort og masser af kvalitet for dine penge. I denne varmepumpe får du en ny software, der rummer et afrimningsprogram unikt for varmepumper. Du får også en kompressor, der er produceret ud fra de nyeste teknikker, og derved får du den bedst mulige effektivitet ud af din varmepumpe.

Du får også en yderst lydsvag varmepumpe, der er kompakt og rummer en speciel propel, der netop er med til at sænke dens støjniveau. Og så har den en fordamper med en langt større overflade end tidligere, hvilket giver en større overflade til at optage energien. Varmepumpens tilpasning til det kolde, nordiske klima betyder også, at Bosch Compress 5000 AA 6.0 har gennemgået en omfattende test i forhold til dens driftssikkerhed. Kompressoren kan derfor også tilpasses efter husets behov, og via en god luftfordeling vil du være sikret varme i hele huset.

Bedst til sommerhuset

Denne varmepumpe fra Bosch er særdeles god, samtidig med at den har en overkommelig størrelse. Kigger vi på dens SCOP-værdi, ligger den på 3.8. Det betyder, at denne egner sig bedst til de mindre boliger, såsom dit sommerhus eller din garage. Varmepumpen har en indendørs decibel på 34-46 og en ydelse på 6 kilowatt, men når det handler om effektivitet i hjemmet, så er SCOP-værdien det bedste udgangspunkt for dig. Har du en bolig, hvor du ikke har brug for, at din varmepumpe varmer hele boligen op, kan du med fordel overveje, om en Bosch Compress 5000 AA 6.0 kan klare opgaven for dig.

En fordel ved denne model er, at den sparer dig for en dyr elregning. For ikke nok med, at den har 10-graders-funktionen, så er den også produceret til at skåne miljøet på bedst mulige vis. Derfor får du også en model, der har energimærket AA, som gør denne model til et særdeles fornuftigt valg. Den arbejder effektivt og energibesparende, så du slipper for en dyr regning i sidste ende.

Du får også en varmepumpe, der kommer i det klassiske design fra Bosch. Her får du en hvid og simpel varmepumpe, der fylder mindst muligt i din bolig. Designet gør, at den er så effektiv som muligt på så lidt plads som muligt, så du slipper for, at din varmepumpe skal fylde for meget i haven i dit sommerhus eller i din helårsbolig. Det samme gælder indendørs, hvor du får en enkel varmepumpe, som du nemt kan sætte op på væggen helt uden at skulle gå på kompromis med andet i boligen.

Derfor skal du vælge en Bosch Compress 5000 AA 6.0

Nu har vi kigget lidt på denne models forskellige specifikationer og fordele, og slutteligt vil vi give dig det fulde overblik over, hvorfor denne model kan være den rigtige for dig. Her får du en varmepumpe, der giver dig effektivitet og kvalitet til en overkommelig pris. Du vil samtidig kunne spare penge på din elregning i eksempelvis sommerhuset, da Boschs løsninger gør denne varmepumpe yderst energibesparende og derfor miljørigtig at have i boligen. Denne model kommer også i et enkelt design, der er nemt enten at hænge op på væggen i sommerhuset eller udenpå, uden den fylder for meget eller ikke passer til huset.

Boschs blik for det nordiske klima er en stor fordel ved denne varmepumpe, da disse er blevet testet godt og grundigt, så de kan holde til det nordiske vind og vejr. Samtidig er dens funktioner også noget, der trækker op, da den bliver meget brugervenlig og sikker for dig at have i eksempelvis sommerhuset. Derfor giver vi den også et 4-tal i bedømmelse, da vi overordnet set har med en varmepumpe af topkvalitet og med fokus på effektivitet, miljø og lydløshed at gøre.

Der er dog et par overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger en Bosch Compress 5000 AA 6.0. Først skal du være sikker på, at varmepumpen kan opvarme det antal kvadratmeter, som du ønsker at opvarme. Du kan med fordel anvende en beregner til at vurdere, hvor høj en SCOP-værdi din kommende varmepumpe bør have.

Samtidig skal du gøre op med dig selv, hvor stor en ydelse den skal være udstyret med. Bosch Compress 5000 AA 6.0 har en ydelse på 6 kilowatt, og du finder modeller helt op til 8,5 kilowatt. Skal du derimod ikke anvende din varmepumpe til store rum, så er det også muligt at finde en model med 5 kilowatt. Derfor bør du nøje overveje dine behov ved brug, inden du køber din næste varmepumpe.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *