Bosch Compress 7000 AA 6.5

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Bosch Compress 7000 AA 6.5 - 45 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Når det kommer til varmepumper, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem. Er du typen, der gerne vil have noget af det bedste, så er Bosch Compress 7000 AA 6.5 måske et godt match til dig og dine behov. Vil du have en særdeles effektiv varmepumpe, der har en solid ydeevne og et minimalistisk design, så er denne model noget for dig. Her får du en varmepumpe, der lever op til Boschs høje kvalitetskrav til deres produkter.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -30 °C

 • Bedømmelse

  45 af 5

 • COP

 • SCOP

  4.6

Bosch er en stor producent inden for teknologi og maskindrevne produkter, og de er særdeles kendt for deres høje kvalitet og gode service til enhver tid. Deres varmepumper bygger på nogle miljørigtige principper, og derfor vil du både spare energi og penge på din elregning. Bosch Compress 7000 AA 6.5 er en populær model, der tager forbehold for det kolde vejr i de nordlige lande, og derfor kan du trygt anvende denne varmepumpe året rundt uden at skulle fryse.

Med denne varmepumpe fra Bosch har du mulighed for at spare en masse penge i for eksempel dit sommerhus, samtidig med at du kan sove trygt om natten. Med denne models mange funktioner, såsom en 10-graders-funktion, der varmer din bolig op til 10 grader hele tiden, giver dig mulighed for at undgå skader på din bolig. Det kan eksempelvis være fugtskader eller svamp, da denne varmepumpe sørger for at skabe et tørt og varmt indeklima – også selvom du ikke er til stede.

Funktioner

Las os kigge lidt nærmere på, hvad Bosch Compress 7000 AA 6.5 har at tilbyde dig. Først og fremmest er dette en lavenergivarmepumpe, der slår 5.0 og 6.0, når det kommer til energimærket. Denne model har et energimærke på A++, hvor de to andre har AA, hvilket gør denne model til den foretrukne, hvis du gerne vil passe lidt ekstra godt på klimaet. Men på trods af dette, så er der ikke gået på kompromis med ydeevnen. Her får du en varmepumpe med 6,5 kilowatt og en SCOP-værdi på hele 4.6, hvilket er ideelt til dit sommerhus.

Bosch Compress 7000 AA 6.5 har en indendørs decibel på 31-44 og en udetemperatur på -30 grader. Derved er den perfekt i det kolde klima, som vi finder hjemme i Danmark i vintermånederne. Men ikke nok med det. Du får også en luft/luft varmepumpe, der fordeler luften efter Boschs bedste teknologi. Den forbedrer indeklimaet ved hjælp af dens fordelingsteknologier, og så har den samtidig fået et forureningsfilter, så partikler nedbrydes.

Er du træt af larm fra den varmepumpe, du allerede har nu, så er Bosch Compress 7000 AA 6.5 et oplagt valg. Denne model er nemlig konstrueret til at være yderst effektiv uden at give unødvendige støjgener. Luften fordeles på den bedst mulige måde via en ekstra stor luftgennemstrømning, men dette skal du ikke lytte til i dagstimerne og nattetimerne.

Bosch tænker på miljøet

Én af de gode egenskaber ved en varmepumpe fra Bosch er, at producenten har et stort fokus på muljøvenlige løsninger. Når du køber en Bosch Compress 7000 AA 6.5, så får du en varmepumpe, der ikke kun passer på miljøet, men også på din pengepung. Du får en billig og miljørigtig opvarmning af din bolig, hvor varmen udnyttes på bedst mulig vis. Samtidig får du en to-i-en-løsning, så du slipper for at skulle erhverve dig to forskellige pumper; en til varme og en til kulde.

Men selvom det lyder som for meget af det gode, så kan du faktisk reducere din e-regning betydeligt meget, hvis du får en varmepumpe, der får mest muligt ud af dine evner. Alt efter, hvilken bolig du skal have opvarmet, så kan det vise sig, at denne model er den helt rigtige. Når du skal finde ud af, hvilken størrelse din varmepumpe skal være, så skal du anvende en beregner. Her måler du ud fra antallet af kvadratmeter, du ønsker at få varmet op, samt varmepumpens SCOP-værdi, som for Bosch Compress 7000 AA 6.5s vedkommende ligger på 4,6.

Kigger vi kort på modellens design, så kommer den i det helt klassiske look, som vi kender det fra producenten. Her får du en simpel og hvid varmepumpe, der er nemt at få op i hjemmet, og som hverken virker klodset eller mærkelig på væggen. Dertil kommer den udendørs boks, som ligeledes er komprimeret, så dens størrelse er optimeret så godt som det er muligt. Derved slipper du for at bruge unødvendig meget plads på at få varme i dit sommerhus.

Hvorfor vælge denne model?

Bosch Compress 7000 AA 6.5 er en varmepumpe, der har mange gode egenskaber og fordele for dig. Men der er selvfølgelig altid nogle overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber en varmepumpe. Denne model er et super godt valg til sommerhuset eller garagen, da den har en god ydeevne, som leverer varme fordelt jævnt på alle boligens kvadratmeter. Du får her en varmepumpe, der kommer med en højere SCOP-værdi og ydeevne end de to foregående modeller, og det kan vise sig at have sine fordele.

Samtidig går denne model forrest, når det kommer til en miljørigtig måde at få el-varme på til hjemmet. Du kan spare penge på din el-regning hver eneste måned, og derfor kan det være en god investering at få en varmepumpe, der tager hensyn til miljø og økonomi. Og så kommer den med nogle gode funktioner, der gør det hele lidt nemmere for dig. Du slipper for at skulle regulere varmen i dit sommerhus, og i stedet kan du blot regne med din Bosch Compress 7000 AA 6.5. Derfor giver vi den 4,5, baseret ud fra vores vurdering af dens egenskaber, pris og kvalitet.

Inden du køber noget, så skal du finde ud af, hvad du forventer af din nye varmepumpe. Skal den opvarme en stor bolig, så kan du med fordel købe dig en større model. Skal du derimod kun opvarme nogle centrale rum i din bolig eller opvarme dit sommerhus, så er denne model et godt valg. Den har en større ydeevne end de mindre modeller, men samtidig får du en kompakt og yderst effektiv pumpe.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *