Bosch Compress 8000 AA 8.5

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Bosch Compress 8000 AA 8.5 - 5 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Bosch har i mange år været en af de førende producenter inden for teknologi og eldrevne løsninger til hjemmet. Det gælder både store løsninger som varmepumper, men også små løsninger. De har især haft stor succes med deres varmepumper, og Compress-serien er ingen undtagelse. Her er der ikke gået på kompromis med kvalitet og ydeevne, og vil du have det bedste af det bedste, så er det Bosch Compress 8000 AA 8.5, du skal have fat på. Du kan læse mere om, hvad varmepumpen egentlig kan lige her.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -30 °C

 • Bedømmelse

  5 af 5

 • COP

 • SCOP

  5.6

Denne model er den største i Compress-serien og derfor også den mest kraftfulde af slagsen. Her får du ikke bare en varmepumpe, der kan fordele varmen jævnt, men i stedet en varmepumpe, der har den maksimale ydeevne i forhold til pris og størrelse. Med hele 8.5 kilowatt i ydeevne, ligger denne model i top, når det kommer til varmepumper til mindre boliger. Resten af serien egner sig til sommerhuset, hvor denne kan bruges i både sommerhus, men også hjemme hos dig selv, da dens effektivitet gør, at den uden problemer kan opvarme din bolig.

Her får du ikke kun kvalitet for pengene. Bosch arbejder altid med miljøvenlige løsninger, og derfor kan du spare en masse penge på din elregning ved at købe en Bosch Compress 8000 AA 8.5. Du får også et flot og enkelt design, og så er denne varmepumpe tilpasset det nordiske klima. Det betyder, at den kan klare ned til -30 grader, og på den måde er du sikret elvarme hele året rundt. Du behøver ikke at gå på kompromis med noget som helst.

Miljørigtig løsning

Vil du gerne passe lidt ekstra godt på væres klima, samtidig med at din elregning derhjemme falder betydeligt, lige meget om din bolig er stor eller lille? Så er det måske Bosch Compress 8000 AA 8.5, du skal have fat i. Denne model har energimærket A+++, og derved placeres den blandt de allerbedste varmepumper, når det gælder energieffektivitet og miljørigtige løsninger. Denne luft/luft varmepumpe har en SCOP-værdi på hele 5.2, og derved får du maksimal ydeevne på den reneste måde.

Bosch Compress 8000 AA 8.5 kan bruges til meget andet end store arealer. Til trods for dens høje ydeevne og jævne fordeling af varmen til alle rum, så kan du nemt benytte dig af den i mindre boliger. Det kan du på grund af varmepumpens store moduleringsområde, der gør det muligt at veksle mellem 0.8 kilowatt og 8.5 kilowatt. Derved kan du benytte dig af en ydeevne mellem disse to punkter, hvilket gør denne varmepumpe meget fleksibel for dig som bruger af den.

Du får altså en varmepumpe, der kan spare dig for en masse penge i fremtiden, samtidig med at ud passer på miljøet. Og så er den yderst tilpasningsvenlig, hvilket kan vise sig som værende til stor gavn for dig, når årstiderne skifter.

Funktioner

Vi har allerede været lidt inde på Bosch Compress 8000 AA 8.5’s mange funktioner, men her får du et godt overblik over dem alle. Først og fremmest får du her en varmepumpe, der har en SCOP-værdi på hele 5.2 og en ydeevne på 8.5 kilowatt. Det gør det muligt for dig at opvarme en stor bolig. Og så er der indtænkt nogle unikke løsninger i Compress-serien, der gør det muligt at fordele varmen jævnt rundt i boligen. Men ydeevnen kan nemt reguleres, så du kun behøver at bruge den energi, der er nødvendig for at opfylde dine behov.

Samtidig får du en varmepumpe, der kommer i et enkelt design, og som du nemt kan få opsat i din bolig. Bosch har skabt en komprimeret varmepumpe, og derfor skal du ikke bruge en masse plads på at få varme i din bolig. Du får en kraftfuld luft/luft varmepumpe, der blandt andet kan nedkøle din bolig om sommeren. Endda helt uden at fylde for meget – hverken indendørs eller udendørs.

Og så er det lige værd at nævne den gode energimærkning på A+++, som er den absolut bedste, når det kommer til elvarmere i boligen. Det betyder både, at du kan opvarme din bolig med god samvittighed, men også at du sparer penge hver eneste måned.

Det synes vi

Bosch Compress 8000 AA 8.5 er en utrolig god og kraftfuld varmepumpe, der nemt kan opvarme både store og små boliger. Den har en tilpasningsevne, der gør det muligt for dig kun at bruge det nødvendige, og det er et stort plus på budgetkontoen. Samtidig får du en varmepumpe, der har mange gode funktioner, såsom 10-graders-reglen. Så slipper du for at have varmen sat til, når du ikke er hjemme, og i stedet for kan du blot regne med, at din varmepumpe holder boligen varm og tør.

Bosch Compress 8000 AA 8.5 er også en varmepumpe, der fylder mindst muligt, og det betyder, at du får mest muligt ud af dens størrelse. Du kan nemt risikere, at du skal bruge meget plads på en så kraftfuld varmepumpe, og dette er også et stort plus ved denne model. Bosch har gjort en stor indsats for at bibeholde kvaliteten, men optimere størrelse og effektiviteten, hvilket også er et stort plus. Derfor får denne model fra Bosch hele 5 i bedømmelse, da vi mener, at denne er et godt og fornuftigt valg til din bolig.

Inden du beslutter dig for din nye varmepumpe, er det værd at overveje, hvilke behov du har for en varmepumpe. Denne type varme er ideel, da energien i luften udnyttes og opvarmes, men der er efterhånden mange, der erhverver sig en varmepumpe, der ikke er effektiv nok til at opvarme hele boligen. Ud fra SCOP-værdien kan du vurdere, hvor effektiv modellen er, og det er vigtigt, at du her har øje for mærkningen. Skal du opvarme et sommerhus, så kan det være nok med en SCOP-værdi på omkring 4.0, men til en helårsbolig er denne model fra Bosch særdeles god, da dens SCOP-værdi ligger i den høje ende.

Energimærkningen er også værd at tage i betragtning. For jo bedre energimærke den har, desto flere penge vil du have mulighed for at spare hver eneste måned. Derfor er denne model også det ideelle valg med sin energimærkning på A+++.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *