Carrier Nordic Gold 18

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Carrier Nordic Gold 18 - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Carrier Nordic Gold 18 er en af de populære drenge i klassen. Her får du virkelig en kvalitetsvarmepumpe, der med stor driftsikkerhed garanterer dig en god varmefordeling i hjemmet. Men du skal ikke lade dig narre af navnet. Carrier Nordic Gold 18 fungerer ligeså godt som en kilde til kulde, når sommerens temperaturer for alvor viser sig fra sin gunstige side. Du kan derfor anvende varmepumpen som aircondition og derved gøre dine varme sommernætter lidt mere behagelige med køligere temperaturer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,6

Du får altså en alsidig varmepumpe, hvis du vælger Carrier Nordic Gold 18. Den indeholder nemlig en kølekapacitet på 5,2 kW – SEER: 7,6 (A+) samt en varmekapacitet på 5,6 kW – SCOOP: 4,4 (A++).

Den har en indbygget DC inverter kompressor, der sikrer dig en pålidelig og fleksibel drift, så du ikke skal frygte for varmefordelingen i dit hjem. Derudover kan du se frem til varmepumpens positive effekt på din elregning, da den bidrager til en højere energibesparelse.

Carrier Nordic Gold 18 – skabt til det nordiske klima

Varmepumpen Carrier Nordic Gold 18 er skabt til det nordiske klima, der kan byde på lidt af hvert, og som ændrer sig meget i løbet af en sæson. Den er udført i et stilfuldt design, der vil passe ind i de fleste hjem i Danmark, da den er indbegrebet af nordisk minimalisme.

Den har et indbygget WiFi modul, således du let kan tilgå den via din smartphone eller tablet. Hvis du ønsker denne funktion, skal du blot downloade app’en til formålet. Den er gratis, så du skal ikke frygte ekstraudgifter. Derudover skal du blot have WiFi i din bolig, og du kan uden problemer styre din varmepumpe.

Få et godt indeklima med Carrier Nordic Gold 18

Med en Carrier Nordic Gold 18 i hjemmet er du et skridt tættere på et godt indeklima. Ionfilteret i varmepumpen gør det nemlig sværere for støv og partikler at sætte sig på flader i hjemmet. Så hvis du eller nogle af dine familiemedlemmer plages af allergi over for støv, er varmepumpen fra Carrier det rette valg.

Samtidig sørger rensefunktionen i pumpen for at holde anlægget fri for mug, ligesom funktionen også hjælper mod bakterieopbygning.

Carrier Nordic Gold 18’s smarte integrerede funktioner

Carrier Nordic Gold 18 har flere smarte integrerede funktioner. Heriblandt ’Follow me’-funktionen i fjernbetjeningen. For i stedet for at registrere temperaturen ved loftet omkring indedelen, så registrerer varmepumpen temperaturen omkring fjernbetjeningen. Det giver et langt mere retvisende billede af temperaturen i lokalet. Dertil kommer, at varmepumpen har en turbofunktion, der gør, at den opnår den ønskede temperatur hurtigst muligt.

Og skulle du være så uheldig, at strømmen går? Så skal du ikke bekymre dig, for anlægget starter automatisk igen efter en eventuel strømafbrydelse.

Herudover kan du med den daglige timer-funktion vælge det tidspunkt, hvor du ønsker, at din indbyggede aircondition skal starte eller stoppe. Du får altså en masse fleksibilitet med en Carrier Nordic Gold 18 varmepumpe.

Specifikationer for Carrier Nordic Gold 18:

 • Lydniveau indvendig del: 48 – 43 – 40 – 28 decibel (A)
 • Lydniveau udvendig del: Maksimalt 59 decibel (A)
 • Luftstrøm: 980 – 850 – 720 – 400 m3/t
 • Vægt indvendig del: 18-24 kg
 • Vægt udvendig del: 44-47 kg.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *