Electrolux EXH09HX

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Electrolux EXH09HX - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Electrolux EXH09HX er på rigtig mange punkter en super god varmepumpe - Der er dog en enkel funktion, der gør, at den er rigtig god til, at bruge i sommerhuset. Deres Oxy3heatpump™-funktion gør, at du kan sætte varmepumpen til konstant, at holde en temperatur på 10°. Hvis du ikke sørger for, at der ikke kommer frost i dit sommerhus, vil det kunne skabe alvorlige problemer, så som skimmel og fugt. Ved at holde temperaturen oppe med en varmepumpe, fremfor elvarme, vil du også hurtigt kunne se, hvor mange penge det rent faktisk er muligt, at spare - En varmepumpe vil slet ikke koste lige så meget, at have kørende, i forhold til en elradiator.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -18 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

  4,80

 • SCOP

  -

Electrolux ved godt, at et produkt som dette, måske ikke er det man allerhelst vil bruge sine surt optjente penge på. Derfor har de valgt, at skære alt overflødigt fra, og dermed give dig en rigtig god pris på produktet. EXH09HX er både rigtig god, men har også en pris der er til, at betale. Ved de fleste varmepumper kan der gå lang tid før du oplever, at prisen har hentet sig selv hjem - Det er altså ikke tilfældet med denne.

En dejlig funktion ved denne varmepumpe er, at den ikke “kun” kan varme dit hus op, den kan også køle dit hus ned. Har du sat den op i sommerhuset, vil du hurtigt opleve hvor lækker en funktion dette er. Der findes simpelthen ikke noget bedre end, at kunne gå ind i et køligt hus, når du har ligget i solsengen og bagt i flere timer!

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *