Electrolux EXH12HX

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Electrolux EXH12HX - 2 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Vælger man en varmepumpe fra Electrolux, kan man være sikker på, at man får et produkt af en ordentlig kvalitet. Electrolux er kendt for deres kvalitet gennem hele deres produktsortiment, som bl.a. også inkluderer vaskemaskiner, komfurer, kaffemaskiner osv.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  2 af 5

 • COP

  5,1

 • SCOP

  -

Med en varmepumpe som denne, kan nemt få minimeret mængden af alle de skadelige partikler, der nemt kommer til, hvis ikke man sørger for, at have en ordentlig udluftning.

Mens EXH12HX hjælper dig til at få et bedre indeklima, hjælper den samtidig også til, at du kan spare gode penge, ved det lavere energiforbrug der er. Lige netop denne varmepumpe er udviklet direkte til det nordiske marked, og vil derfor have en række fordele, i forhold til de mange andre der er på markedet.

Teknologien bag varmepumper har været til stede i rigtigt mange år, men det er først nu, at det er begyndt, at blive en interessant teknologi. Tidligere har det ikke været muligt, at producere varmepumper til en rimelig pris, der er til at betale. Går du ud og køber en varmepumpe idag, går der ikke lang tid, før investeringen er tjent ind.

I forhold til el-varme, vil et produkt som dette altså være at foretrække. Både fordi du får flere muligheder for pengene (både varme og køling, bedre indeklima osv.), men også fordi det hen ad vejen bliver langt billigere at bruge en varmepumpe i energi. Er du den type af menneske der går lidt op i miljøet, vil du altså heller ikke skulle være bange for, at investere i denne varmepumpe (den har rent faktisk fået topkarakter ved de Svenske Energimyndigheder).

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *