Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd - 45 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

HighEnd-serien fra Fujitsu har taget alle de bedste funktioner fra brandets tidligere modeller og forfinet og raffineret både teknik og effektivitet. Med modellen Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd får du derfor masser af funktioner, som er både velafprøvede og nyttige. Serien er, som navnet også antyder, tilpasset både det nordiske klima og den nordiske indretningsstil.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25C °C

 • Bedømmelse

  45 af 5

 • COP

 • SCOP

  5,31

Energibesparende funktioner

Fujitsus bevægelsessensor sørger for at varmepumpen skruer ned for effekten, når der ikke er nogen i rummet. Det er umiddelbart en funktion, som Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd har tilfælles med  langt de fleste nyere varmepumper, men fordi varmepumpen samtidig benytter sig af den effektive inverterteknologi, bliver niveauet alligevel hævet yderligere og varmepumpen er da også A+++ mærket.

Udover de nævnte features, får du også mulighed for ugentlige indstillinger som kan passes ind i familiens rutiner, så varmepumpen ikke kører, når der ikke er nogen hjemme. Desuden har  Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd den populære 10 graders funktion, som lader varmepumpen køre på lav effekt med en stabil rumtemperatur på 10 grader, som er optimalt i tomme boliger hvor frost skal undgås, som f.eks. sommerhuse.

Smukt ydre med effektiv varmefordeling

Selvom det ikke er et flot design, der skaber et godt indeklima, er det alligevel værd at nævne, at Fujitsu's Nordica serie har vundet flere designpriser for sit stilrene ydre og bliver også af mange valgt på grund af netop sit diskrete udseende. Især når varmepumpen skal sidde i et af husets centrale rum, får varmepumpens udseende en større betydning.

Fordi Fujitsu Nordica 09LZ Highend benytter sig af en dobbelt-swing-teknologi, fordeles luften både op og ned samt til højre og venstre. Det giver en optimal varmefordeling, hvorved rummet hurtigt får en behagelig temperatur.

Ekstra støjsvag

Udedelen kan midlertidigt indstilles til et lavere lydniveau ved at benytte funktionen ”Lavt støjniveau”. Hermed kan kompressorens omdrejninger og ventilatorens hastighed skrues ned, så støjen mindskes. Funktionen er især oplagt til brug om natten, når du ikke vil forstyrre både din egen og naboernes nattesøvn unødigt. Indedelen er konsekvent støjsvag, da luftgennemstrømningen er reduceret i forhold til tidligere modeller, uden det påvirker effektiviteten.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *