Fujitsu Nordica LE 09/12

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Fujitsu Nordica LE 09/12 - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Fujitsus Nordica serie er en serie af luft-luft varmepumper af højeste kvalitet, hvilket altid har været et kendetegn hos Fujitsu. Nordica serien er designet specielt til det nordiske klima, der ofte er ret kold - især i vinterhalvåret. Derfor er det vigtigt at man har de bedste forudsætninger for at opvarme sit hjem eller sommerhus.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,0

Nordica serien er velegnet til opvarmning af sommerhuse især, men er næppe være nok til helårsboligen. I helårsboligen er den optimale løsning snarer luft-vand pumpe, der også kan sørge for varmt vand i hanerne og radiatorerne.

I sommerhuset vil en Nordica luft-luft pumpe dog  være tilstrækkelig, da den kan opvarme huset ved hjælp af den varmen, der kan udvindes fra luften udenfor. Den termiske energi fra luften omdannes til varme via varmepumpen og bliver så sendt ud i rummet. Dette sikrer et frisk og sundt indeklima.

LE serien er den gode solide arbejdshest, der passer til enhver bolig og klarer det meste, uden at ofre kvaliteten for den lavere pris. Den har en masse smarte funktioner der normalt er reserveret til meget kostbare og avancerede varmepumpe systemer. Fremstillet i et diskret og neutralt design, vil den nemt kunne finde sin plads i traditionelle, så vel som mere stilrene huse.

Udover at være ekstremt lydsvag, kan du faktisk styre LE pumpen med din smartphone, ved hjælp af en app. Der med kan du fjernstyre den og sikre mod frosten, eller overvåge varmepumpens status, samt sørge for en god luftcirkulation, når du er borte fra hjemmet i længere perioder.

LE serien har desuden sleep timer, automatisk retnings justering og en trådløs fjernebetjening, så man får en del for pengene, når man køber den høje kvalitet der er kendetegnende for Fujitsus varmepumper.

Fujitsu Nordica LE 09 LECB yder 4,5 kW

Fujitsu Nordica LE 09 LECB yder 5,6 kW

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *