Fujitsu Nordica LM

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Fujitsu Nordica LM - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Denne luft-til-luft varmepumpe ved navn Fujitsu Nordica LM er en rigtig god opvarmningsmetode til for eksempel sommerhuset eller fritidshuset. Fujitsu producerer nogle af de bedste varmepumper på markedet, og denne model er uden tvivl med til at hæve gennemsnittet.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,1

Fujitsu Nordica LM passer glimrende til det danske klima, da den kan fungere optimalt helt ned til -25 grader. Det vil altså sige, at du trygt og roligt kan bruge denne varmepumpe til dit sommerhus med henblik på at holde en konstant temperatur hele året rundt.

Flot og stilrent design

Noget af det mest iøjefaldende ved denne varmepumpe fra Fujitsu er designet. Designet er meget stilrent og farverne neutrale, hvilket får den til at falde i baggrunden. Det er altså ikke en varmepumpe du lægger mærke til.

Et væld af gode og brugbare funktioner

En af de helt store fordele ved Fujitsu varmepumper er, at de udstyret med nogle rigtig gode funktioner. Herunder kan du læse mere detaljeret om de enkelte funktioner.

Powerfunktion

Hvis du har behov for at få varmet eller nedkølet rummet på meget hurtig vis, så kan du slå powerful-funktionen til. Denne funktion får varmepumpen til at yde sit ypperste, så du på ingen tid kan opvarme eller nedkøle et rum.

Connect med din smartphone

Du kan forbinde din smartphone med varmepumpen via en smart app. Med denne app kan du bruge din smartphone som fjernbetjening, hvilket giver dig en masse muligheder.

Du kan bl.a. tjekke temperaturen i sommerhuset om vinteren imens du sidder hjemme i din stue. Derudover kan du også skrue op for varmen inden du skal besøge sommerhuset, så temperaturen er på plads, når du ankommer.

Den er meget lydsvag

En anden stor fordel ved denne model er, at den er uhyre lydsvag. Det vil sige, at du ikke behøver at bekymre dig om naboerne hører din varmepumpe.

Kontroller din fjernbetjening vha. en fjernbetjening

Når du monterer varmepumpen fra Fujitsu, så skal du ikke tænke over, hvor du placerer den i forhold til tilgængelighed. Med den medfølgende fjernbetjening kan du ganske nemt og effektivt styre din varmepumpe.

Tekniske specifikationer

Energiklasse: A+/A++

SCOP: 4,1

Laveste nyttevirknings temperatur: -25 grader

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *