Fujitsu Nordica LV 09/12

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Fujitsu Nordica LV 09/12 - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Fujitsu er en stor spiller på det danske marked for varmepumper, og det er ikke mindst på grund af Nordica serien af luft-luft varmepumper. Varmepumperne er designet specielt til det nordiske klima, der jo som bekendt er lidt hårdt til tider, så Nordica LV er en solid tilføjelse til sommerhuset eller hjemmet. Fordi luft-luft pumperne ikke kan varme radiatorerne eller gulvet, er de ikke meget bevendt som eneste varmekilde i helårsbeboelse, men i et sommerhus kan det være en perfekt opvarmningsløsning. Fujitsu Nordica kan fungere som frostsikring af sommerhuset, men også som aircondition anlæg om sommeren. Hvis man vil benytte en luft-luft pumpe i helårsbeboelse anbefales det, at man kombinerer den med en luft-vand pumpe, så man har varme i radiatorer og vandhanerne.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,1

Fujitsu Nordica benytter luften omkring os til at opvarme rummet, ved at opfange den termiske energi og omsætte den til varm luft. Dermed er den et miljøvenlige alternativ til oliefyr og naturgas.

Nordica LV luft til luft varmepumpen er i modsætning til Fujitsus andre modeller en gulv pumpe. Yderst praktisk hvis man ikke har plads eller lyst til en vægophængt. Dette sikrer et design, der er enkelt og diskret derved passer ind i ethvert sommerhus eller helårsbolig.

Nordica LV fungerer som affugter og er udstyret med automatisk genstart, hvis der kommer strømafbrydelse. Derudover medfølger der en fjernbetjening, så den kan styres nemt og komfortabelt uden at skulle fare frem og tilbage. Ydermere er Nordica kompatibel med de nyeste smartphones, så du kan styre dem med en app, hvilket gør betjening endnu nemmere, da du kan tænde for frostsikringen hjemme fra helårsbeboelsen. Det og meget mere gør Nordica LV til et rigtigt godt bud på en luft-luft pumpe til især sommerhuset.

Den første (AGYG09LVCB/AOYG09LVC) yder 5,5 kW og har en SCOP værdi på 4,2. Den anden (AGYG12LVCB/AOYG12LVCN) yder 5,7kW og har en SCOP værdi på 4,1.

Der finde 2 modeller i serien:

Fujitsu Nordica LV 09 LVCB yder 5,5 kW

Fujitsu Nordica LV 12 LVCB yder 5,7 kW

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *