HeatSave Nordic 5,1 kW

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
HeatSave Nordic 5,1 kW - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

HeatSave Nordic 5,1 kW er en super varmepumpe til prisen. Den er fremstillet i holdbare materialer og indeholder samtidig et væld af smarte funktioner som sikrer dig en meget billig varmekilde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -15 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  4.2

Der er ganske mange gode grunde til at vælge lige præcis en varmepumpe fra HeatSave. Denne producent er nemlig kendt for at levere ekstra gode løsninger i form af energieffektive varmepumper. Derudover er energistyrelsen en meget stor fortaler for lige netop denne producent.

Find den bedste varmepumpe her

Minimér din varmeregning ganske markant med HeatSave Nordic

Der er bestemt ingen tvivl om, at du med denne varmepumpe fra HeatSave Nordic kan minimere din nuværende varmeregning ganske betragteligt. En af de helt store fordele ved varmepumper fra HeatSave Nordic herunder denne model er, at du får produceret varme til boligen til en ganske favorabel pris.

Det er nemlig luften udenfor som ligger til grund for varmen indenfor. Det vil sige, at du kun skal bruge en lille smule strøm for at varme huset op. Dét er altså en meget billig og miljøvenlig løsning!

Derfor skal du vælge denne model fra HeatSave Nordic

Denne model fra HeatSave Nordic indeholder mange forskellige fordele. En af de helt store fordele, det er uden tvivl energiklassen. Den er udstyret med en energiklasse på A+, hvilket vidner om en varmepumpe, der er uhyre energieffektiv.

Den er altså ganske billig i strømforbrug, hvilket er en stor fordel, når det kommer til varmepumper. Derudover har den også en ydelse på 5,1 kW, hvilket er ganske imponerende. Denne varmepumpe er oplagt til mellemstore huse på grund af den forholdsvise høje ydelse.

Hvis du gerne vil have en lavere varmeregning eller et bedre indeklima, så er der ingen tvivl om, at du med denne varmepumpe fra HeatSave Nordic vil blive meget tilfreds. Det er bestemt ikke uden grund, at den bliver anbefalet af bl.a. energistyrelsen som en af de bedste varmepumper på markedet.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *