HeatSave Nordic 6 kW

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
HeatSave Nordic 6 kW - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Denne varmepumpe fra HeatSave Nordic er et super valg for dig, der har brug for at sænke varmeforbruget herunder din varmeregning. Denne model er nemlig uhyre energieffektiv og kan på meget hurtig vis varme boligen op i form af luften udenfor som bliver omdannet til varme.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -15 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  3.9

HeatSave Nordic er i øvrigt en producent, der er meget anerkendt for dets varmepumper – og denne model er bestemt ingen undtagelse. En af de helt store fordele ved denne varmepumpe, det er uden tvivl den høje energiklasse på A+.

Se en oversigt over alle varmepumper her

En energiklasse på A+ betyder ganske enkelt, at varmepumpen er meget billig i drift. Det vil altså sige, at du får en varmepumpe med en ydelse på hele 6 kW, der er billig i strøm. På den måde får du produceret varme til en uhyre billig pris.

HeatSave Nordic giver dig billig varme

Hvis du er på jagt efter et billigere alternativ til for eksempel olie- eller gasfyret, så er det oplagt at vælge en varmepumpe fra HeatSave Nordic. Varmepumperne fra denne producent er nemlig kendt for at producere uhyre billig varme i forhold til så mange andre varmekilder herunder oliefyr, gasfyr osv.

Som du nok allerede ved, så danner varmepumpen varme ved hjælp af luften udenfor. På den måde skal du altså kun betale et symbolsk beløb i strøm for at holde varmepumpen kørende. Og dét er altså noget, der sparer dig for rigtig mange penge – både nu og ikke mindst i fremtiden.

HeatSave Nordic bør vælges af dig som:

 • Gerne vil have en varmepumpe som bl.a. er anbefalet af energistyrelsen på grund af den høje energieffektivitet.
 • Gerne vil minimere din varmeregning ganske betragteligt i form af en effektiv og funktionel varmepumpe.
 • Gerne vil have stor værdi og høj kvalitet til prisen.

Der er ingen tvivl om, at du med en varmepumpe som denne fra HeatSave Nordic kan se frem til en markant lavere varmeregning kombineret med et sublimt indeklima.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *