IVT / Bosch 09 LR-N

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
IVT / Bosch 09 LR-N - 3 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Med en varmepumpe fra IVT kan du være sikker på, at få et produkt der er gennemarbejdet og gennemtestet på det nordiske marked. Mens mange andre varmepumpe-producenter også har fokus på det nordiske marked, med deres produkter, har IVT valgt at gå hele vejen, og udelukkende have fokus på norden. Denne ekspertise kan tydeligt ses, og ikke mindst mærkes, i deres produkter, hvor det altså tydeligt skinner igennem, at de er optimeret til det nordiske klima.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  3 af 5

 • COP

  5,1

 • SCOP

  -

IVT’s valg om udelukkende at fokusere på det nordiske marked, har vist sig, at være en rigtig god forretning - De er nemlig markedsleder på dette område. Dette kommer selvfølgelig også dig til gode, da der er rigtigt mange installatører og reparatører til deres produkter. Du skal altså ikke bekymre dig om, at få fat på én eller anden dyr specialist, når du skal have sat varmepumpen op.

09 LR-N er udstyret med en såkaldt “Plasmacluster ION”-teknik, hvilket gør, at den ikke kun er god til, at varme et lokale op - Men den sørger også for, at luften hele bliver udrenset. Denne luftrensning påvirker ikke kun, at rummet føles mere “friskt”, når du træder ind, det medvirker også til at andre positive ting, så som at fjerne mug, bakterier og allergener. Har du en ryger på besøg, kan du også sagtens lade hende/ham ryge indenfor - Den specielle teknik der er i alle IVT’s varmepumper, renser nemlig også for ubehagelige lugte fra fx cigaretter, cigarer og brændeovne.

Du tænker måske, at alle disse fordele kommer til at koste kassen i energi? Tværtimod har denne varmepumpe flere certificeringer indenfor miljø og energi, heriblandt Svanemærket og “Go’ Energi”-mærkningen.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *