IVT / Bosch 12 LR-N

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
IVT / Bosch 12 LR-N - 3 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Virksomheden bag denne varmepumpe har fokuseret på bl.a. at skabe et produkt, så lydstille, som muligt. Vi har nok ting, der kan irritere os med støj i forvejen, så at man skal til og have endnu en ting i hjemmet, som støjer, er ofte noget folk ikke har har højest på deres ønskeliste. 12 LR-N er simpelhen så lydssvag, at det aldrig vil komme til at irritere dig i dagligdagen på nogen måde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  3 af 5

 • COP

  5,2

 • SCOP

  -

IVT’s varmepumper har i lang tid været kendt for deres smarte funktioner indenfor luftrensning. De prøver hele tiden på, at forbedre luftflowet i dit hjem, hvilket giver dig op til flere fordele. Selvfølgelig vil du kunne mærke at luften er mere ren, men luften vil samtidig også være mere sund, da varmepumpen både vil dræbe alle de farlige bakterier, og samtidig få udryddet den dårlige cigaretrøg (hvis nogen i familien, eller dine venner ryger) der ofte kan skaber irriterende lugte.

12 LR-N har A-mærket, hvilket bl.a. betyder, at den er meget energieffektiv. Der findes stadig mange varmepumper på markedet, hvor der ikke er blevet tænkt på miljø og energi. Måske er du typen, der ikke går specielt meget op i miljøet, men derfor kan det nu altså stadigvæk være en rigtig god idé, at vælge en varmepumpe med en god energimærkning. Hvis du vælger en varmepumpe med en god energimærkning, (og dermed en varmepumpe som sparer på energien) vil du også hurtigt, kunne opleve det på din elregning. Det handler om, at finde en varmepumpe som både er rigtig god ydelsesmæssigt, men samtidig også har en energimærkning - Og her får IVT 12 LR-N altså topkarakter begge steder!

Anmeldelser og kommentarer (1)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Annette greenfort

Er der nogen der kan fortælle os om hvor stor en kapacitet IVT LR-N har?
På forhånd tak?
Mvh Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *