LG Nordic Libero Plus 9

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
LG Nordic Libero Plus 9 - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

LG’s Nordic Libero Plus 9 varmepumpe skriger nordisk klima fra inderst til yderst. Den er nemlig designet specielt til det køligere klima her i norden og er ikke bare tilpasset til generelle europæiske varmepumpemodeller. For Nordic Libero Plus 9 er nemlig bygget helt fra bunden til forholdene i Skandinavien, således at udedelen har ekstra isolering samt en behovsstyret afrimning. Du skal derfor ikke frygte, at din varmepumpe går ned på grund af ekstraordinær kulde og frost.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,1

Varmepumperne fra LG bliver udviklet i Korea i samarbejde med et nordisk team. Men for at sikre, at forbrugerne i Norden kan være tilfredse med deres varmepumper fra LG, bliver hver ny model fra virksomheden testet i mindst ét år i Skandinavien, inden de endelig bliver sendt på markedet til forbrugerne. Det betyder med andre ord, at alle modeller fra LG er gennemtestet til punkt og prikke, så de kan modstå selv de hårdeste vintre og det fugtige klima her i norden.

Modellen Nordic Libero Plus 9 er testet helt ned til minus 25 grader, så der er intet at frygte i forhold til det danske klima. Og så kan den opvarme op til 120 kvadratmeter.

LG Nordic Libero Plus 9 holder dit indeklima ved lige

Med funktionen ’vedligeholdelsesvarme’ sørger varmepumpen Nordic Libero Plus fra LG for at holde temperaturen mellem 9°-13° C. Dette sikrer, at dit hjem holdes frostfrit, hvis du eksempelvis er bortrejst. Den såkaldte ’sommerhus-funktion’. Og samtidig sparer du på el-regningen.

Men du kan ikke alene bruge Nordic Libero Plus 9-varmepumpen som en kilde til varme. I sommermånederne kan du benytte kølefunktionen på varmepumpen på de dage, hvor temperaturerne er skyhøje, og man gerne vil opholde sig lidt inden døre. Hvis du gerne vil anvende din varmepumpe som aircondition, bør du huske på at placere den højt oppe på væggen. Det giver det bedste kølende resultat.

Samtidig kan du med varmepumpen opretholde et sundt indeklima, da den har en indbygget luftrensningsfunktion, når anlægget er i drift. Og med plasma ionfilteret er du garanteret, at luften i dit hjem har de bedste betingelser for at bliver renset.

Få flere funktioner med Nordic Libero Plus 9-varmepumpen fra LG

Der findes flere funktioner i Nordic Libero Plus 9-varmepumpen, der er meget anvendelige i en travl hverdag. Blandt andet kan du benytte den indbyggede timerfunktion, så du selv kan kontrollere, hvornår din varmepumpe skal slå til og fra. Du har dermed en utrolig fleksibel varmeløsning.

Varmepumpen bliver ikke mindre fleksibel af, at den har integreret WiFi, så du let kan styre dens funktioner. Deslige følger en trådløs fjernbetjening, så du altid kan tilgå din varmepumpe – også selvom du ikke lige har din mobil ved hånden.

Dertil kan nævnes, at Nordic Libero Plus 9-varmepumpen er utrolig støjsvag. Blot mellem 19 til 38 decibel ligger den på, hvilket må siges at være temmelig enestående.

Specifikationer for LG Nordic Libero Plus 9-varmepumpe:

 • Lydniveau indendørs: mellem 19 og 38 decibel
 • Lydniveau udendørs: Maksimalt 43 decibel
 • Vægt indvendig del: 10 kg.
 • Vægt udvendig del: 33 kg.
 • Medfølger: 1 trådløs fjernbetjening

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *