Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Når der gælder design, er Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ meget langt fremme i skoene. Med sit tidsløse og stilrene design smelter den nemt ind i ethvert hjem. Varmepumpen er udviklet i Japan, og der har været stor fokus på de enkelte designdetaljer. Der er derfor også forståeligt, at Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ vandt IF Product Design Award i 2011. Stilrent design er for alvor blevet moderne i Danmark, og Kirigamine ZEN har forstået at kombinere moderne japansk design med den form for minimalisme, som vi elsker sådan i Danmark. Den fås desuden i tre forskellige farver: hvid, sølv og sort.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -15 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

  4,57

 • SCOP

  -

Utroligt lydløs

Kirigamine Zen fra Mitsubishi er ufatteligt lydløs. Dens lydniveau er på 21 dB, hvilket i praksis betyder, at den knap er hørbar. Hvis du ønsker at justere temperaturen, så kan den nemt indstilles på den medfølgende fjernbetjening, men lydniveauet forbliver lavt. Et flot design betyder nemlig ikke noget, hvis det elektriske apparat er en gene, når det er tændt.

Manglende ydeevne

På trods af det flotte design er Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ ikke nødvendigvis det oplagte valg til dit hjem. Den har fået mange rosende ord om dens innovative teknik, men virkeligheden er desværre en anden. Når man ser på bundlinjen for de tekniske specifikationer, så lever den ganske enkelt ikke op til den energieffektivitet og ydeevne, som man eller får fra andre varmepumper fra Mitsubishi. Hvis design er ens eneste prioritet, så er Kirigamine ZEN et godt bud på en flot luft til luft varmepumpe, men design er desværre ikke alt.

Det er en skam, at varmepumpen er tynget af en manglende ydeevne, for Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ er en varmepumpe, der ellers kunne have fejet sine konkurrenter af banen.

Tekniske specifikationer

Modeller: MSZ-EF25VEH, MSZ-EF35VEH

Energiklasse: A

COP: MSZ-EF25VEH har en COP på 4,57, mens MSZ-EF35VEH har en COP på 4,19

Laveste nyttevirknings temperatur: -15 grader

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *