Mitsubishi Sommerhusmodel MSZ-SF

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Mitsubishi Sommerhusmodel MSZ-SF - 45 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Mitsubishi MSZ-SF er det perfekte valg, hvis du gerne vil have energivenlig opvarmning af dit hus. Den har med sit flotte design hurtigt opnået stor popularitet, hvilket bestemt ikke er uden grund.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  45 af 5

 • COP

  -

 • SCOP

  4,3

Mitsubishi MSZ-SF er især velegnet til brug i fritidshuse på grund af den smarte ”I-save” funktion, der holder temperaturen i huset på 10 grader om vinteren. På den måde er dit sommerhus frostfrit i årets koldeste måneder, når du ikke er i huset. Som en ekstra garanti, så starter varmepumpen automatisk op, hvis der skulle opstå en strømafbrydelse i vinterhalvåret, når du ikke kan kontrollere dens drift – der er dermed garanti for, at du ikke får grimme overraskelser, når du vender tilbage om foråret.

Høj kapacitet, men lavt energiforbrug

Noget af det vigtigste, når man vælger en luft til luft varmpumpe til ens sommerhus, er dens evner til at udvinde varme fra luften udenfor, når det bliver virkelig koldt. Mitsubishi MSZ-SF kan udvinde varme fra luften, selvom udendørstemperaturen når -20 grader. Ved andre modeller kan en lav nyttevirkningstemperatur betyde, at varmepumpen har et meget højt energiforbrug. Dette er ikke tilfældet ved Mitsubishi MSZ-SF, der kan bryste sig af at ligge i toppen af energiklasser.

Nem betjening og godt indeklima

Mitsubishi MSZ-SF er nem at anvende for alle – ung som gammel. Med til varmepumpen hører en fjernbetjening, hvorfra det er nemt at styre alle varmepumpens funktioner. Med fjernbetjeningen kan temperaturen nemt reguleres. Dermed er det også muligt, at anvende varmepumpen til at nedkøle sommerhuset på varme sommerdage. På den måde kan du få luftgennemstrømning i sommerhuset hele dagen, hvilket i længden sikrer et fantastisk indeklima.

Med fjernbetjeningen kan du også programmere varmepumpen efter ugens dage eller timer i døgnet. Dermed kan du gøre huset køligere om natten og skrue ned, hvis du ved, at der er dage, hvor du ikke opholder dig i huset.

Tekniske specifikationer

Modeller: MSZ-SF25VEH, MSZ-SF35VEH, MSZSF50VEH

Energiklasse: A+/A++

SCOP: 4,3

Laveste nyttevirknings temperatur: -20 grader

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *