Panasonic NE9NKE

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Panasonic NE9NKE - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Denne varmepumpe er kendt for det simple og stilrene design. En varmepumpe skal selvfølgelig ikke ses som et designobjekt, men skal altså stadigvæk ikke være noget man væmmes ved at se på. Panasonic har i dette tilfælde skabt et produkt, som både fungerer rigtigt godt, men samtidig også har et simpelt og fint design.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

  4,86

 • SCOP

  4,36

Panasonic's Inverter Plus System (som dette produkt har) gør, at varmepumpen både er mere effektiv, og har et lavere støjniveau. Når der skal bruges energi på øget effektivitet, og lavere støjniveau vil man måske have den tanke, at den så bruger mere strøm, men tværtimod. Inverter Plus System'et fungerer simpelthen så godt, at det samtidig giver dig 20 % mindre forbrug, og dermed 20 % reducering i din elregning.

Hvis man tidligere har haft en gammel varmepumpe, kan man nok godt nikke genkendende til, at støjniveauet er noget der kan gå hen, at blive irriterende. I dette produkt har Panasonic dog bevidst valgt at fokusere ekstra meget på dette punkt, og de har formået, at få støjniveauet helt ned på 23 dB ved køling vha. deres SilentAir-teknologi.

Panasonic NE9NKE fungerer perfekt til det danske klima, og kan gå helt ned til -20°. Heldigvis bliver der nok ikke brug for, at varmepumpen skal gå så langt ned i temperatur, men selvom det ikke er sandsynligt, at dette sker, er det selvfølgelig stadigvæk en super lækker sikkerhed, at have.

Til denne varmepumpe følger der både et fast betjeningsmodul, samt en fjernbetjening med. På den måde kan du være sikker på altid, at kunne justere div. ting og sager på produktet. Ved at have det faste betjeningsmodul ved selve varmepumpen, og fjernbetjeningen hvor du selv mener, at det er bedst, har du altid mulighed for at justere og konfigurere pumpen.

Danmarkspumpen Premium

Varmepumpen er også kendt som Danmarkspumpen Premium, netop den serie af varmepumper som er specielt godt tilpasset til de danske forhold og er en såkaldt luft til luft varmepumpe.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *