Qlima S 4232 varmepumpe

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Qlima S 4232 varmepumpe - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Med varmepumpen S 4232 fra Qlima er du garanteret en god og anvendelig varmepumpe til brug i private hjem. Den er dog kun egnet til tørre omgivelser. Varmepumpen benytter luft til luft teknologi og har to dele, der skal fastmonteres. En del ude og en del inde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,1

Pumpen er særdeles støjsvag. Den kan derfor kun udsende en støjfrekvens på maksimalt 55 decibel, hvilket er et niveau lavere, end hvad man ville kunne forvente fra almindelig dagligdags tale. Du vil derfor næppe føle dig generet af Qlima S 4232 varmepumpen.

Qlima S 4332 – God både sommer og vinter

Varmepumpen gør gavn både sommer og vinter, da den kan kontrollere temperaturen mellem 17 og 30 grader. Det vil med andre ord sige, at du kan benytte varmepumpen som klimaanlæg om sommeren, når varmen er på sit højeste. Og du kan bruge den om vinteren og få god og gennemgående varme, når frosten melder sin ankomst.

Med Qlima S 4232 varmepumpen er du sikret en temperatur, der fordeler sig jævnt i rummet. Og den kan opvarme op imod 80-100 kvadratmeter. Du har altså dermed en varmepumpe, der let kan opvarme selv store køkkenalrum.

Qlima S 4232 har fokus på komfortabel søvn

Med en Olima S 4332 er du sikret en god nattesøvn, hvor du ikke skal belemres med at skulle vende og dreje dig i sengen, fordi temperaturen i dit soveværelse ikke er optimal. Varmepumpen har nemlig en integreret sovefunktion (sleep mode), der sænker temperaturen med en grad pr. time i de første to timer. Der, hvor man har sværest ved at falde til ro og komme i den dybe søvn. Derefter holder varmepumpen temperaturen de næste fem timer. Du er dermed garanteret de bedste betingelser for at opnå en komfortabel søvn. At du samtidig sparer på strømmen, må siges at være en ekstra bonus.

En varmepumpe med mange funktioner

Qlima varmepumpen har indbygget WiFi. Den kan styres via en app, så du let kan koble på din varmepumpe via din mobil. Det fungerer både til iPhone og Android. Der medfølger desuden en fjernbetjening med LCD skærm, så du let kan tilgå din pumpe, hvis du ikke skulle have din mobil ved hånden.

Varmepumpen har desuden en funktion, der kaldes turbomode. Denne funktion gør, at den ønskede temperatur opnås hurtigst muligt. På den måde sparer du på el-regningen. Derudover har den en indbygget timer, således pumpen kan programmeres til at tænde eller slukke med 30 min. til 24 timers interval.

Opsætning af Qlima S 4232

Varmepumpen fra Qlima indeholder et kølemiddel. Derfor kræver opsætningen af varmepumpen hjælp fra en autoriseret kølemontør. Ligeledes skal du ty til kølemontøren, når varmepumpen skal vedligeholdes og gennemgå et eftersyn.

Specifikationer for Qlima S 4232:

 • Lydniveau indendørs: Maksimalt 55 decibel
 • Lydniveau udendørs: Maksimalt 60 decibel
 • Temperatur: 17-30 grader
 • Luftstrøm: ca. 294-539 m3/t
 • Vægt indvendig del: 8,2 kg
 • Vægt udvendig del: 27 kg
 • Medfølger: En fjernbetjening, en holder til fjernbetjening, 2 x AAA batterier til fjernbetjening, 1 x 4 meter drænrør, WiFi sæt.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *