Toshiba RAS 10 PKVP-ND

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Toshiba RAS 10 PKVP-ND - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Toshiba RAS 10 er en varmepumpe med meget høj effekt. Hvis du har udfordringer med, at få varmet huset eller sommerhuset op, om vinteren, er dette produkt lige for dig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

  5,5

 • SCOP

  -

Selvom denne varmepumpe både kan bruges til i private hjem og i sommerhuset, har den alligevel en super unik og lækker funktion, der passer perfekt til sommerhus ejere. Hvis du ikke benytter dit sommerhus ret ofte, om vinteren, kan frost temperaturen risikere, at skabe alvorlige skader på huset. Med RAS 10 kan du nemt og hurtig trykke på en enkelt knap, hvorefter varmepumpen vil sørge for, at der vil blive holdt en konstant temperatur på 5°. 5° er nok til, at dit hus ikke vil få nogen skader, men samtidig også en lav nok temperatur til, at du ikke kommer til at betale ret meget for denne ydelse.

Varmepumpen har en COP på 5,5 ved en udetemperatur på 7° og et varmebehov på 1.500 Watt. COP (Coefficient Of Performance) er et tal, der viser forskellen mellem de kWatt du bruger på varmepumpen, og så de kWatt som varmepumpen rent faktisk giver igen. En COP 5,5 må siges, at være en rigtig god investering, og en så høj COP kan også kun lade sig gøre på grund af Toshiba’s 2-trins-kompresser teknologi.

Hvis du udelukkende skal bruge RAS 10 til sommerhuset, om vinteren, betyder lydniveauet måske ikke så meget, men skal du derimod bruge den i dit private hjem, er det rigtig dejligt, at man ikke konstant skal gå rundt og høre på sin varmepumpe brummer. RAS 10 har netop et meget lavt lydniveau, så her skal du altså ikke blive bekymret!

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *