Toshiba RAS 10 PKVP-ND

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Toshiba RAS 10 PKVP-ND - 3 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Denne RAS 10 varmepumpe fra Toshiba, er et af den slags produkter der virker til nærmest alle typer af forbrugere, der bare gerne vil have en varmepumpe der fungerer. Varmepumpen har en masse forskellige funktioner som gør, at den rent faktisk egner sig til nærmest alle behov.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  3 af 5

 • COP

  6,52

 • SCOP

  -

Folk som ikke har forstand på varmepumper vil oftest bare gerne have noget der ikke skal skrues og justeres på hver 2. uge - De vil bare gerne have noget det virker. RAS 10-serien er kendt for deres høje varmeeffekt, der medvirker til at varmepumpen bare kører derudaf, uden at du skal tage stilling til noget som helst.

Mange førstegangskøbere af en varmepumpe bliver meget hurtigt overraskede over hvor meget de rent faktisk kan brumme og larme. Toshiba har heldigvis taget forbehold for dette, så vælger du 10 PKVP-ND vil du aldrig blive forstyrret af brummen, raslen eller andre irriterende lyde. De har simpelthen formået, at få lydniveauet så langt ned, at det aldrig vil forstyrre dig på daglig basis.

Hvis planen er, at du skal bruge den i et sommerhus, har denne varmepumpe også nogle rigtigt gode funktioner på dette område. Som du måske ved, kan et hus få alvorlige skader, hvis temperaturerne når under frysepunktet, og der ikke er noget varme i huset. Skimmel og svamp er nogen af de mest “populære” ting der kan ske, hvilket der selvfølgelig ikke er nogen som helst, der er interesserede i. Denne varmepumpe har dog en speciel funktion som gør, at den kan holde temperaturen på 5 grader hele tiden. Smart, ik’?

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *