Vaillant ClimaVAIR 3-050 WN

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Vaillant ClimaVAIR 3-050 WN - 35 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Vaillant er en meget anerkendt og populær producent inden for varmepumpebranchen. Producenten er kendt for at lave nogle ekstremt effektive og holdbare varmepumper, der er oplagte at bruge i det private hjem som opvarmningskilde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -15 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

 • SCOP

  3.8

Denne model fra Vaillant ved navn ClimaVAIR 3-050 WN er et oplagt køb, hvis du gerne vil have en varmepumpe som sikrer dig en høj ydelse. Den er nemlig udstyret med en ydelse på hele 5,30 kW. Derudover har den en energiklasse A, hvilket betyder, at den er ganske energieffektiv at have kørende.

Se en oversigt over de bedste varmepumper her

Når du vælger varmepumpe, så kan det i den grad betale sig at kigge lidt nærmere på energiklassen. En høj energiklasse betyder nemlig alt andet lige, at den er billigere i drift, hvilket sikrer dig en billigere produktion af varme.

Vaillant sikrer dig et bedre indeklima

En af de helt store fordele ved varmepumper fra Vaillant er, at du får et fantastisk indeklima takket være den smarte og praktiske teknologi. Vaillant varmepumper producerer varme på baggrund af luften udenfor, hvilket vil sige, at der er tale om en meget billig og miljøvenlig måde at varme huset op på.

Derudover er Vaillant kendt for at producere varme, der gør indeklimaet markant bedre. Og som du nok ved, så er et godt indeklima med til at minimere risikoen for bl.a. følgende sygdomme: Hovedpine, influenza, forkølelse og lignende. Et godt indeklima modvirker i øvrigt også svamp, råd, skimmel osv. i boligen.

Derfor er Vaillant det oplagte valg for dig

Vaillant er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en energieffektiv varmepumpe som uden problemer kan varme det mellemstore hus op. Den er øvrigt som skabt til sommerhuset.

En anden markant fordel som producenten Vaillant kan imponere med, det er ydelsen på 5,8 kW. I forhold til prisen er det en meget høj ydelse du kan få. Derfor bliver denne model tit og ofte omtalt som ”bedst til prisen” i forskellige magasiner og lignende.

På energistyrelsens hjemmeside er de i øvrigt også stor fortaler for denne energieffektive og ikke mindst meget funktionelle varmepumpe.

Anmeldelser og kommentarer (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *