Waterstage Integreret

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Waterstage Integreret - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

I de senere år er det blevet en prioritet for boligejere at spare penge og ikke mindst begrænse udslippet af CO2. Folk er blevet langt mere miljøbevidste, men har desværre ofte oplevet at det er en yderst bekostelig affære at være ”grøn”. Det er her Fujitsu kommer ind i billedet med en serie af luft til vand varmepumper. Waterstage varmepumper er Fujitsus svar på en varmeløsning, der er både økonomisk fornuftig og samtidig er en bonus for miljøet.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  4.52

Komplet uafhængig af fossile brændstoffer som olie eller naturgas, er Fujitsus patenterede Waterstage system et glimrende alternativ til den miljø og økonomisk bevidste husejer. Al varmen kommer fra luften omkring os og er derfor også 100% fornyelig. Det er en fremtidssikret løsning der er kommet for at blive og vinder mere og mere frem. Faktisk kan man spare op til 50% af varmeregningen i forhold til et oliefyr og endnu mere i forhold til elvarme. Så hvad enten det er opvarmning ved hjælp af radiatorer eller gulvarme. Opvarmning af swimmingpool, eller bare brugsvandet i huset er Fujitsu Waterstage varmepumper en ideel løsning.

Hvis pladsen ikke udgør det store problem, kan det anbefales at vælge modellen Integreret, hvor varmepumpens indedel og varmtvandsbeholderen er integreret i en stor enhed. Det gøre det til en meget simple løsning, da der kun er en enhed der skal installeres og vedligeholdes.

Fujitsu Waterstage luft til vand varmepumper findes i to kategorier, nemlig Comfort og High Power. Hver af de to kategorier har så flere underserier, hvilket sikrer at der altid vil kunne findes den helt rigtige model til kunden. Comfort er den mindste af de to modeller med 230v, hvorimod High Power findes i både en 230v model og en 400v model. Kontakt din lokale forhandler af Fujitsu waterstage luft-vand varmepumper, for mere information og hjælp til at finde den optimale løsning for netop dig.

Anmeldelser og kommentarer (1)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Brian petersen

Hus renoveret 100 m2 med gulvvarme overalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *