danmarkskortBrug dropdown menuen til at finde det område eller den by du gerne vil finde en installatør i, så finder vi mulighederne frem til dig.

Der er fundet autoriseret installatører i

Gør det nemt for dig selv.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud">Bestil 3 tilbud fra lokale installatører

Hvorfor vælge lokale håndværkere til installation af varmepumpe?

Det kan ofte være svært at finde en dygtig håndværker, når en ny varmepumpe skal installeres. Selvom det er en forholdsvis simpel installation, så er det en god idé at finde en dygtig fagmand, så det gælder om at se sig for.

I mange tilfælde kan det være en rigtig god idé at vælge en lokal håndværker. Håndværkere fra dit lokalområde har et ry, som de ønsker at passe på, så risikoen for sjusk er ofte mindre end hos virksomheder, der ligger længere væk. Samtidig kan du også spare penge ved at lede lokalt – som kunde skal du nemlig betale for håndværkerens transporttid, så her kan der er besparelser at hente ved at finde en håndværker, som bor tæt på i stedet for en, der kommer langvejs fra. Ved store projekter betyder transporttiden måske ikke så meget i det samlede regnskab, men ved mindre installationer, som for eksempel ved en varmepumpe, kan transporttiden gøre regningen en del større, hvis håndværksvirksomheden ligger langt væk.

Hvis du vælger en lokal håndværker, skal du dog også være opmærksom på nogle af de ulemper, der kan være forbundet med valget. Hvis du udelukkende leder i dit lokalområde, så begrænser du samtidig dig selv og dine valgmuligheder. Dette kan for eksempel komme til udtryk igennem størrelsen på de virksomheder, som du kan vælge imellem eller i forbindelse med deres ekspertise i forhold til varmepumper.

Det er at vælge en lokal håndværker, er dermed ikke en garanti for, at du får den bedste installation af din varmepumpe, men det kan have sine fordele. Når du skal vælge en håndværker, er det bedste dog at lytte til anbefalinger fra venner, kollegaer og familie. Noget af det mest nyttige er nemlig de direkte anbefalinger, som du kan få i din omgangskreds.