Haier HSU 09

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Haier HSU 09 - 4 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Haier’s varmepumper må siges, at være skridt foran de fleste andre på markedet. Haier er nemlig særligt gode til, at producere intelligente varmepumper, som kan mærke, hvor du er i rummet. Udover den “kunstige intelligens” der følger til dette produkt, kan du også også forvente en super pålidelig varmepumpe, som holder en jævn temperatur hele året rundt, og samtidig har et tidsløst design.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

  5,0

 • SCOP

  -

HSU 09 er udviklet specielt til det danske marked, men kan altså gå helt ned til -25 ℃. Måden hvorpå den er specielt udviklet, ses mange steder i produktet, og du vil bestemt ikke komme til, at føle, at du har givet en for høj pris for et produkt som dette.

Den “kunstige intelligens” som denne varmepumpe er udstyret med, er i princippet “blot” en IFP sensor. Denne sensor kan mærke, hvor mange personer der er i rummet, og hvor de er, og på den måde sende varmen hen til personerne, rundt om personerne eller få den til at følge dig. Når sensoren kan se, at du er gået fra rummet, vil den automatisk gå i en energibesparende funktion, så den ikke bruger fuldt kraft på, at holde den temperatur du har sat - Der er jo heller ingen grund til, at du bruger en masse energi på varme, i et rum som du ikke befinder dig i, vel?

Ved de fleste varmepumper skal man tænke sig grundigt over, hvor man vælger, at placere dem. Rigtig mange støjer nemlig en del, hvilket kan gå hen, at blive ret irriterende. Haier’s modeller er dog optimeret på en sådan måde, at det nærmest er umuligt at høre dem. Så en HSU 09 i soveværelset ville fx slet ikke være noget problem!

Anmeldelser og kommentarer (2)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Kirsten Jensen

Har lige fået en Haier varmepumpe – og det er altså ikke rigtigt, at man næsten ikke kan høre den! Måske hvis man har høreapparat og tager dem ud – det har jeg desværre ikke endnu 😉

Poul Lindorf

Jeg søger denne model med det Norske navn:
Haier Crystal AS12CB1HRA/1U12QE7ERA

Er det samme pumpe – hvad koster den uden montering?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *