Bosch EHP 6 AA

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Bosch EHP 6 AA - 5 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Denne varmepumpe er specifikt lavet til de nordiske lande, hvilket kommer til gavn på flere områder. Det nordiske klima kan ofte skifte meget hurtigt, hvilket varmepumpen er bygget til, at kunne håndtere. Pumpen fungerer fint, selvom temperaturen falder til minusgrader, og har samtidig et flot A energimærke.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  35 af 5

 • COP

  5,3

 • SCOP

  -

Hvis du lige nu gør brug af el-varme, kan der meget hurtigt være penge, at spare for dig. Idet, at varmepumpen er bygget til et nordisk miljø, er den super effektiv i et land som Danmark. Bosch, som står bag dette produkt, har finjusteret teknikken, på mange forskellige områder, og derfor er det også ofte en af de pumper, som fagfolk anbefaler til danskerne.

Frostvejr er ikke noget problem med produktet - Faktisk kan du gå helt ned til -20°, og samtidig spare penge, i forhold til el-varme. Det er alment kendt, at el-varme ikke er den bedste måde, at opvarme ens hus på, og når et produkt som dette kan gå helt ned til -20°, er det svært at se nogen grund til ikke at skifte.

I takt med den gode energimærkning på varmepumper generelt ligger der selvfølgelig en lang række overvejelser, om hvilke komponenter der kan bruges, og hvilke der ikke kan. Bosch har valgt at gå all in på kvalitet på dette produkt, og du kan altså være sikker på, at det er tænkt over hvert eneste lille komponent i denne pumpe - Så du får mest mulig ud af produktet.

Med denne varmepumpe følger der en let tilgængelig og brugervenlig fjernbetjening med, så du kan betjene pumpen nemt og hurtigt.

Anmeldelser og kommentarer (15)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Bjørn Rosell

øv, beregneren virker ikke

Tim Petersson

Hej Bjørn.

Den virker igen nu, beklager udfaldet.

Tim

Dan

hvad er temperaturen sat til i denne udregning ?
8 grader
20 grader
eller..?

Tim Petersson

Hej Dan.

Beregningen tager udgangspunkt i SCOP værdien hvis den er angivet og eller COP værdien. I det her tilfælde er der ikke angivet en SCOP, så der regnes med COP. Det betyder at der regnes med en ude temperatur på 7 grader og en inde temperatur på 20grader.

Beregningerne bliver mere
Nøjagtige når man regner på SCOP værdierne i det er regnes over en større vide af temperaturer.

Tim

Tim

Hej

Jeg overvejer at invester i en varmepumpe til vores sommerhus.

De to modeller, Panasonic og LG som i viser i testen, er der umiddelbart rimlig stor prisforskel på ? Er Der noget testen ikke forholder sig til fx. Som erfaret levetid. kvalitet materialer i konstruktionen, ved den kontra den anden?

Er nogle ulemper ved at vi også bruger brændeovn samtidig?

Mvh Tim

Tim Petersson

Hej Tim.

Jeg ved ikke hvilken model der lever længst desværre. Jeg ville i skrivende stund vælge en LG 09 plus model.

Man kan helt sikkert med fordel kombinere med brændovn.

Mvh
Tim

Jesper Sandbirk

Tallene passer, måske de enda bliver lidt lavere.
Jeg har lavet en side med mit anlæg, her kan mit strømforbrug aflæses.
mvh
Jesper

Pia eccles serup

Hejsa ?

Jeg skal til at købe varmepumpe og bliver anbefalet enten LG Nordic Prestige Plus eller Mitsubishi FH-25….

Og at Mitsubishien er væsentlig mere støjsvag end LGen

Ved du noget om det?

Tim Petersson

Hej Pia.

Det er meget det samme, og der er ikke mange mennesker der vil kunne hører forskel på de 2 modeller i drift.

Jens Peter roe

hej, er i tvivl om beregneren når frem til årligt strømforbrug, f.eks Bosch sir 2193 kWh – medregner den alle 12 mdr eller kun de forventelige kolde vintermørket????
På forhånd tak for svar herinde?

Tim Petersson

Beregneren giver et gennemsnit for et helt år 🙂

/Tim

johnny andersen

Vi har en Mitsubishi varmepumpe, som er sat op vores sommerhus, på brugermanual står der Model SRK 20ZMX-S/SRK20ZM-S/SRK63ZR-S/SRK60ZMX-S/SRK50ZM-S/SRK80ZR-S – jeg er i tvivl om det er en model til sommerhus, da jeg ikke kan sætte temperatur lavere end +18 grader, havde tænkt at temp skulle holdes på+10-12 grader, da det vel vil blive alt for dyrt at opvarme til +18, i et, næsten ikke isoleret sommerhus- håber du kan hjælpe mig
Hilsen
Johnny Andersen
44 10 54 00

Tim Petersson

Hej Johnny

Hvis du ikke kan sætte temperaturen lavere, så er den måske ikke lavet med henblik på frostsikring ved en lav temperatur. Det betyder dog ikke, at den ikke kan varme sommmerhuse op, men det tænker jeg du allerede godt er klar over.

/Tim

Morten

Jeg har en varmepumpe siddende som er blevet 12-13 år. Hvorlænge levetid har en pumpe og kan man bare skifte blæseren inden i huset?

Tim Petersson

Hej Morten

Levetiden afhænger jo meget af hvor godt den services og der udskiftes reservedele på dem. Jeg vil dog sige at der kan være penge at spare på energiforbruget ved at skifte den ud med en mere modernet version. Hvis du med blæseren mener fanen, så kan man godt skifte den, såfremt man stadigvæk kan få reservedele til din model.

/Tim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *