Om Tim Petersson

Her kan du læse lidt om hvem jeg er, og hvorfor jeg tillader mig at rådgive dig omkring varmepumper.

Ekspert i varmepumper

Jeg har arbejdet med bedømmelse af varmepumper siden 2009, og har derfor overtid oparbejdet ekspertise og viden som de færreste har. Det er den viden som jeg som jeg brænder for at dele med dig her på hjemmesiden.

Man bliver ikke ekspert og natten, og jeg har brugt mange timer på at research emnerne til siden her. Og selvom jeg har brugt al den tid, så benytter jeg mig stadigvæk af rådgivende ingeniører til at validere mit arbejde i forbindelse med udgivelser om både varmepumper, men også de relateret emner som kommer på bloggen.

Energioptimering af boligen

Varmepumper og energioptimering hænger rigtig meget sammen, derfor er der også en stor kærlighed og ekspertise inden for dette område at finde hos mig. Jeg har arbejde og undersøgt en hel del om isolering og optimering den vej også.

Hvis du har generelle spørgsmål, er du mere end velkommen til, at tage kontakt til mig fra nederst på siden her, hvor min kontakt oplysninger fremgår.

Rådgivende ingeniør

Tim er ikke Ingeniør, men vi arbejder løbende sammen med rådgivende ingeniører for at højne standarden og kvaliteten på vores indhold. Tim er forfatteren til indholdet, men der er kontrol af indholdet er udført at rådgivende ingeniører.

På den måde sikre vi højt fagligt indhold og sikre samtidigt også, at vi ikke vejleder vores læsere forkert. Det er således en af mine kerneopgaver at læserne bliver guidet i den rigtige retning, så at de får fuld valuta for pengene når de senere ender med at lave en større investering i en varmepumpe.

Hjælper venner, familie og kollegaer

Henover tiden er jeg blevet venner og families ”Goto Guy”, når det handler om varmepumperne. Jeg har flere gange hjulpet med at vælge en varmepumpe der passer til antallet af kvm, og frarådet at købe de billige modeller fra byggemarkederne, som ofte har et højere energiforbrug, og dermed bliver en forhøjet udgift på den lange bane.

Når man bliver familien rådgivning, så stiller det store krav til ens viden. Det er nemlig svært senere at skulle se familien i øjnene, hvis man har rådgivet dem til et dårligt køb.

Tim Petersson Privat

Når jeg ikke roder med varmepumper og energioptimering, så har jeg en række andre spændende projekter på nettet. Jeg bruger også en del tid på at være finansiel rådgiver, hvor jeg hjælper personer med at nå en bedre økonomi.

Jeg har sammen med min kone 2 vidunderlige børn – ja man holder vel altid mest af sine egne. Vi bor i en villa på Midtsjælland, og har i sagens natur en varmepumpe. Vores primære varmekilde er faktisk en brændeovn, men som en god kombination har vi også en varmepumpe. Brændeovnen er aktiv om dagen, og om natten når den dør ud, så starter varmepumpen og overtager.

Tim’s sociale profiler:
Facebook
Linkedin

Kontakt til Tim Petersson

Email: info@varmepumpe-guide.dk
Telefon: +45 71 74 16 12

Der kan kun ydes rådgivning via mail.