Fujitsu Nordica LT 09/12

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
Fujitsu Nordica LT 09/12 - 5 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

Luft-luft varmepumper fra Fujitsu har altid været af højeste kvalitet og flotte i deres design. Dette er bestemt ikke ændret med Nordica kollektionen. Nordica serien er en række luft til luft varmepumper, der er specielt fremstillet til at imødekomme det nordiske klima, der kan være meget hårdt ved de mennesker der lever der, for slet ikke at tale om boligerne i sig selv. Hos Fujitsu forstår man vigtigheden af et god indeklima, hele året rundt, men samtidig skal prisen være rimelig og designet enkelt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

 • SCOP

  4,6

Til helårsbeboelse er det dog sjældent nok med en luft til luft pumpe. Her kan man med fordel supplere med en luft til vand varmepumpe, f.eks. Fujitsus Waterstage modeller. Med i sommerhuset kan man oftest nøjes med luft til luft pumpen, hvilket da også er hvor Fujitsus Nordica serie brillerer.

Nordica varmepumperne fungere ved at optage den termiske energi fra den udendørs luft og bearbejde den, hvorefter varm luft sendes ud til alle husets hjørner. Det giver et fantastisk indeklima, der er både behageligt og sundt. Derudover fungerer de også som airconditionanlæg om sommeren, så du kan både få varme om vinteren og kølig, forfriskende luft når det er varmt om sommeren.

LT Serien er den stilrene varmepumpe, der har vundet tre designpriser. Samtidig er det Fujitsus mest avancerede og komplette luft-luft pumpe. For et moderne og stilrent sommerhus eller lignende, vil det være en kærkommen tilføjelse, da det flotte og diskrete design passer perfekt ind.

Naturligvis er design ikke alt, og Nordica LT serien er også den mest avancerede varmepumpe løsning Fujitsu tilbyder. Den har energisparende bevægelsessensor, der sørger for at nedsætte effekten, når rummet er tomt. En speciel Economy funktion sparer yderligere på regningen med kun beskedne udsving i temperaturen. Fjernstyring og styring med smartphone apps er også nogen af de mange funktioner, som man kan udforske, hvis man vælger LT serien.

Serien består af 2 modeller med en SCOP værdi på 4,6:

Fujitsu Nordica LTCB 09 yder 5,6 kW

Fujitsu Nordica LTCB 12 yder 6,5 kW

Anmeldelser og kommentarer (1)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Michael Batz Højriis

Fantastisk og virkelig pæn maskine, vores sidder i alrummet, så det var vigtig den så pæn ud, da det er et sted vi opholder os meget.. Bevægelses sensoren delen der det fedeste, for den virker som nat sænkning i vores hus.. Radiatorerne leverer grundvarmen, og varmepumpen leverer komfort varmen, total genial, for vi opholder os i rummet fra 6-8 og igen fra 15-22, så det hul i hovedet og pengepungen at holde noget opvarmet fuldt ud døgnets 24 timer.. Vores er en Fujitsu/General, samme model, bare andet klistermærke, hvor der står General på..;-)

Bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *