IVT 12 KHR-N

Os:

Brugerne:

1 stemmer.
IVT 12 KHR-N - 5 ud af 5 baseret på 1 stemmer.

IVT’s varmepumper er særligt kendt for deres super gode udluftningsfunktion. Deres produkter bruger en teknologi kaldet “Plasmacuster ION”, som altså medvirker til at give en meget renere luft. At have et hjem med en renere luft, har op til flere fordele; Teknologien bag IVT’s luftrensning gør bl.a., at div. bakterier, der flyver rundt i luften, vil blive minimeret markant. Bor du i et hjem med en ryger, eller får du ofte besøg af gæster, der ryger, vil denne luftrensningsfunktion også hjælpe med til, at det er meget sværere, at lugte røgen i rummet, bare en enkel dag efter.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  3 af 5

 • COP

  5,3

 • SCOP

  -

12 KHR-N er udstyret med flere energimærkninger, hvilket både er godt for din samvittighed, og din pengepung. Varmepumper har i lang tid været forbundet med en meget dyr måde, at opvarme sit hus på, men efterhånden kan producenterne skabe dem meget mere miljøvenlige, og energibesparende. Denne varmepumpe har både Svanemærket og “Go’ Energi”-mærket. Disse to mærkninger repræsenterer begge meget høj kvalitet, og har begge meget strange krav for, at en virksomhed kommer ind i deres “lukkede kreds”.

Udover at disse miljømærkninger gør, at denne varmepumpe er meget bedre for miljøet, vil det altså også kunne mærkes på din tegnebog. I takt med at der ikke skal bruges så meget energi på pumpen, skal der jo selvfølgelig heller ikke betales lige så mange penge for, at få den udnyttet effektivt. I rigtigt mange tilfælde har man oplevet, at netop denne varmepumpe rent faktisk har formået, at halvere en hel families varmeomkostninger.

Anmeldelser og kommentarer (1)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
erling larsen

5 stjerner, den bedste på markedet

Bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *