LG Nordic Prestige 9

Os:

Brugerne:

6 stemmer.
LG Nordic Prestige 9 - 3.7 ud af 5 baseret på 6 stemmer.

Luft til luft varmepumper har igennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel i hele verden. Dette har gjort det lukrativt for virksomhederne at fokusere på innovation og optimering af varmepumpernes ydeevne. Kulminationen af disse anstrengelser er nu kommet på markedet i form af LG Nordic Prestige 9, der netop er blevet kåret som den bedste varmepumpe af den Svenske Energimyndighed.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -25 °C

 • Bedømmelse

  45 af 5

 • COP

  5,6

 • SCOP

  4,6

En velfortjent kåring som bedst i test

På baggrund af testen fra den Svenske Energimyndighed kan det konkluderes, at LG Nordic Prestige 9 er den varmepumpe, der præstere bedst, når temperaturene udenfor virkelig daler. Dette er kombineret med LG’s innovative inverter teknologi, der gør det muligt at reducerer varmepumpens energiforbrug med op til 50 %.

Samtidig kan LG Nordic Prestige 9 bryste sig af et flot design, der både er elegant og tidsløst. Det flotte design er kombineret med at LG Nordic Prestige 9 har det laveste støjniveau nogensinde på 17 dB. Dermed skiller varmepumpen sig virkelig ud fra andre modeller på markedet.

Bedst når det er vigtigst

En luft til luft varmepumpe fungerer ved at trække varmen ud af luften udenfor og sluse den ind i huset. Dette betyder også, at jo koldere det bliver udenfor, des svære er det for varmepumpen at udvinde varme fra luften. De nordiske vintertemperaturer kan derfor være en udfordring for mange varmepumper. Dette gør det bemærkelsesværdigt, når LG Nordic Prestige 9 udmærker sig i det nordiske klima.

Hvis du vælger en LG Nordic Prestige 9, behøver du aldrig bekymre dig om, at rørene i dit sommerhus fryser til, når temperaturene om vinteren virkelig daler. LG Nordic Prestige 9 kan udvinde varme selvom temperaturen udenfor når ned på – 25 ˚C.

Bedre indeklima

Luft til luft varmepumpen hjælper med at skabe et bedre indeklima. LG Nordic Prestige 9 er udstyret med nye og forbedrede filtre, der sørger for, at du ikke bliver generet af ubehagelig lugt og får en renere luft, der er fri for skadelige bakterier.

LG Nordic Prestige 9 kan desuden også fungere som aircondition om sommeren, når temperaturen stiger, så det altid er behageligt at være indenfor.

Anmeldelser og kommentarer (27)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Lars K

Vi har investeret i sådan en varmepumpe her, og jeg må indrømme at jeg er voldsomt imponeret, den holder en god konstant temperatur og jeg kan stort set ikke se på elmåleren at den kører.

Bedømmelse:

Brian

Mega fed varmepumpe. Vi har lige skiftet vores lidt ældre model ud med denne her. Måske har jeg været sat lidt bagefter med vores ældre model, men jeg i hvert fald vildt begejstre allerede. Nu har vi mest kørt Aircondition, men det fungere altså bare.

Bedømmelse:

Mette

Vi har lige skiftet vores 6 år gamle panasonic varmepumpe ud med denne her topmodel. Det er bare noget der virker.

Bedømmelse:

torben

Hej hvad er prisen

Tim Petersson

Hej Torben.

Vi sælger ikke varmepumper og kan derfor ikke give nogen priser, men du kan bruge linket ovenfor som giver mulighed for at bestille 3 tilbud.

Tim

Simon

Pumpen er energieffektiv og fordeler varmen fint. Måske er min defekt. Men de 17 db holder inden steder, heller ikke på laveste indstilling. Når det er koldere end 3+ grader udenfor knirker den tilmed voldsomt og hyppigt. Omkring 56 db ifølge db-meter.

Bedømmelse:

Helle Hansen

Hvordan forholder i jer til den påståede højere dB?

Tim Petersson

Hej Helle.

Jeg har ikke hørt at der er tale om et generelt støj problem fra LG varmepumperne, så jeg forholder mig som sådan ikke til det som et problem med varmepumpen.

Tim

Maria

Hej,
Jeg skal bruge en varmepumpe i et kolonihavehus på 50 kvm.
Det der er særligt vigtigt er, at den også kan køle effektivt.

Hvilken model vil du anbefale?

Mvh Maria

Tim Petersson

Hej Maria.

Der er rimelig frit valg på hylderne. Personligt ville jeg gå efter LG Nordice Prestige 09.

Tim

Karsten Andersen

Hej – vi skal renovere vores kælder, herunder søge at sænke fugtniveauet, der er på ca. 15% i væggene pga. grundfugt. Kan en varmepumpe hjælpe med det, eller skal jeg søge andre løsninger?

Tim Petersson

Hej Karsten.

de fleste varmepumper kan også bruges som affugtere så det vil bestemt være en mulighed.

Tim

beth

Hej 🙂
jeg bruger brænde oven nu
og tænkte på at få sat en
LG Nordic Prestige 9 op
ved du hvad det vil koste
pr. dag
hvis den køre en hel vinter dag på fuld kraft
v.h Beth

Tim Petersson

Hej Beth.

Det er svært at give et entydigt svar på, det afhænger af mange detaljer, fx. hvor varm eller kold en vinter det bliver, hvor stort huset er, hvor godt det er isoleret og hvor mange grader man ønsker indenfor. Beregneren som du finder i menu linjen giver en indikation af forbruget, men det er som sagt svært at være præcis omkring.

Tim

Bjarne Frandsen

Vi har et hus på 190 m2, hvor vi døjer med fugt på. Måske er det på grund af en kondenstørretumbler, der giver en del fugt fra sig. Vi har brændeovn, der giver lidt ujævn varme døgnet igennem. Kan en varmepumpe hjælpe med fugtproblemet/indeklimaet, samt hjælpe til med at give en mere jævn varme? Er der nogle tal for, hvad man regner med en varmepumpe koster at have kørende om året? Vi har fjernvarme men håbede på en billigere varme + bedre indeklima med en varpumpe.

Tim Petersson

Hej Bjarne

190kvm et desværre nok i overkanten af hvad en luft til luft varmepumpe kan klare som opvarmning, så det er ikke løsningen. Hvis i har et fugtigt indeklima og du mistænker kondenstørren, så kunne det måske være en ide at køre uden den i en periode og så se om det gav en bedre klima.

Alternativt kan i investere i en affugter.

Tim

Rasmus

Jeg har en 1. Sal på 67 m2 med god isolering og en del nye Velux. Der er kun 2 små radiatorer. Kan en varmepumpe klare resten? Kan den placeres indvendigt i uisoleret loftsrum op til det isolerede, så jeg slipper for at sætte den uden på huset?

Tim Petersson

Hej Rasmus.

Den kan sagtens klare opvarmning af hele 1. sal. Hvorvidt du kan placere den på dit loftrum afhænger af mange ting, så det ville jeg spørge installatøren om inden du bestiller. Så kan han se dine forhold og vurdere det.

Tim

Lasse

Vi har også betydelige problemer med støj fra vores LG varmepumpe. Den klikker ganske meget i inderdelen, og det overdøver nærmest luftlyden. Installatøren mener dog ikke at det er en produktfejl. Så hvis det er korrekt den skal larme så meget er det svært at anbefale den model. Men den varmer godt.

Bedømmelse:

Tim Petersson

Hej Lasse.

Min mor har også en installeret, og den siger stort set ingenting, så det lader ikke til at være en generel fejl. Jeg ville nok rykke installatøren endnu engang.

Tim

Alex P.

Hej

Jeg star osse for at skulle invistere I varmepumpe og er min interesse er også på støjen fra systemet og da osse den udvendige del .. nogen erfaring med støj fra den ??

Tim Petersson

Hej Alex.

Støjen fra indedelen hører man stort set ikke. Udedelen giver lidt mere støj, men det er ikke noget man kan høre indenfor, og da det typisk køre om vinteren hvor naboerne har lukket vinduer er det ikke et stort problem.

Tim

Poul Erik

Min LG varmepumpe rimer til. Jeg har haft besøg af installatøren, og han skiftede et kabel. Men der er ikke gået en måned, og nu er problemet der igen.

Hvad kan der gøres?

Tim Petersson

Hej Poul Erik

Du skal tag fat i installatøren igen, det er helt klart deres opgave at løse udfordringen.

Mvh
Tim

Søren K

Hejsa.

Vi er ved at købe et hus, hvor der skal ny varmekilde til. Huset er 200kvm og det bliver med nye vinduer, ny facade isolering og masser af isolering på loftet. Huset er i 1 plan.

Vi har tænkt os en masse brænde ovn og en varme pumpe til at supplerer hinanden – virker det som den rigtige løsning?

Tim Petersson

Hej Søren

Det lyder som en fin løsning hvis varmen ellers har mulighed for at fordele sig rundt i huset. Man kunne også overveje en luft til vand løsning hvor varme fordelingen i huset sker igennem indblæsninger i loftet. På den måde er det nemmere at fordele varmen til dele i huset for dørene er lukket.

Hvis du skal have en varmepumpe der kan suplere godt om natten til 200 kvm så skal du op i en Panasonic VE9NKE, det er den eneste jeg har set hvor producenten lover den kan opvarme så mange kvm.

/Tim

Thomas Suhr

Vi har en 6½ år gammel LG Nordic Prestige, og den har egentlig altid fungeret rigtig fint og især low-heat funktionen er smart til vores sommerhus.
MEN indedelen er nu gået i stykker flere steder, så både de vertikale og horisontale vinger/blade inkl. stepmotorerne skal skiftes – det ville blive for dyrt, så nu skifter vi til et andet mærke.
Så en varmepumpe, der gerne skulle holde i hvert fald 10-15 år, holder kun 6½ år – det er ikke godt nok, og den kan derfor ikke anbefales.

/Thomas

Bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *