Mitsubishi MSZ-LN Hero

Os:

Brugerne:

2 stemmer.
Mitsubishi MSZ-LN Hero - 4.5 ud af 5 baseret på 2 stemmer.

Hvis der skal installeres nyt varmeanlæg i hjemmet, kan det være på tide at tænke lidt over de miljøvenlige tiltag. En varmepumpe er et fremragende alternativ til andre varmeanlæg, og sørger for både at give dig varme indendørs, samt passe godt på vores klode.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -35 °C

 • Bedømmelse

  5 af 5

 • COP

 • SCOP

  5,2

Med en MSZ-LN Hero varmepumpe fra Mitsubishi Hero serien, sikrer du dig både en varmepumpe i høj kvalitet, samt et design man vil have placeret i sin bolig.

Den nye og energivenlige model

MSZ-LN Hero varmepumper er nogle af de nyeste modeller Mitsubishi har sat på markedet. De er derfor også opdateret hvad angår både effekt og design. Varmepumpen har energimærkningen A+++, hvilket gør, at du ikke skal have kvaler med samvittigheden, når der bliver skruet godt op for varmen i din bolig.

Her kan du benytte MSZ-LN Hero

Denne type af varmepumpe er lavet, så den kan varme selv de helt store boliger op. Nogle andre varmepumper er primært velegnet til opvarmning af enkelte rum, til små kolonihaver eller til sommerhuse.

MSZ-LN Hero varmepumper kan både gøre nytte for dig der bor på mange kvadratmeter, men er også velegnet, hvis du vil have opvarmet et mindre areal. Ulempen ved at købe denne type varmepumpe, til de helt små boliger, eller hvis den kun skal benyttes i ét rum er, at den så bliver dyr til formålet.

Der findes en del andre varmepumper der er billigere i prisen, og som er lige så velegnede, hvis det ikke er mange kvadratmeter, der skal opvarmes.

Hero kollektionens smarte funktioner

Mitsubishis nye Hero kollektion af varmpumper er et skridt foran mange andre varmepumper, der er på markedet. Dette skyldes, at du kan styre MSZ-LN hero fra den anden side af kloden, hvis der er behov for dette.

I denne varmepumpe sidder et wi-fi-modul, der gør at den kan kobles til din smartphone. På den måde kan du styre fra din smartphone, hvor varmt eller koldt du vil have det. Dette kan være en fordel, hvis du eksempelvis er på vej hjem fra ferie, hvor varmen har været slukket længe, og du gerne vil have varmet huset op, inden i lander. Dette er kun en ulempe, hvis man er til de helt old school modeller, og kan finde nyere teknologi besværligt og unødvendigt.

Anmeldelser og kommentarer (2)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Kurt Ingemann

Vi har netop købt denne her model, og vi er overrasket over hvor lidt den siger når den er i gang. Den kan helt klart anbefales.

Bedømmelse:

Kim Jensen

Vi havde en ældre model, og havde skrevet strømforbruget ned inden vi skiftet, og må sige der er imponerende meget at hente. Udover det, så er den også meget støjsvag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *