Panasonic HE9LKE

Os:

Brugerne:

6 stemmer.
Panasonic HE9LKE - 4.7 ud af 5 baseret på 6 stemmer.

Denne varmepumpe hører ind under Panasonic’s “Flagship”-produkter, hvilket bl.a. vil sige, at den er i top kvalitet både ydelses- og energimæssigt. Den gode kvalitet kommer dig bl.a. til gode, hvis du har et fritidshus, som skal holde en fast varme hele året rundt for ikke, at fryse til. Her har HE9LKE en stor fordel, da den rent energimæssigt ikke bruger ret meget energi, og du vil dermed hurtigt kunne mærke, at du ikke skal betale i nærheden af, hvad du tidligere har betalt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • COP

  5,59

 • SCOP

  4,74

HE9LKE er udstyret med Panasonic’s Inverter Plus System, som giver meget mere værdi for pengene. Den bruger rent faktisk hele 20 % mindre energi, end de fleste andre varmepumper, indenfor denne klasse - Og det vil altså også sige, at du kan spare 20 % mere på din elregning!

Panasonic’s luft til luft flagskibs-produkter er kendetegnende ved, at være proppet med lækre funktioner. Ikke nok med deres Inverterter Plus System, har denne varmepumpe også funktioner som SilentAir, MaxReliability og mange flere. SilentAir-funktionen gør, at det er så godt som umuligt, at høre varmepumpen indendøre, mens MaxReliability-funktionen gør, at produktet hele tiden kører optimalt. Med billigere varmepumper vil du oftest opleve udsving i temperaturen osv., men med Panasonic’s MaxReliability-funktion kan du være sikker på, at driftssikkerheden er i top. Du kan altid se oversigten over alle varmepumper her.

Varmepumpen er super god til husstande, hvor der er folk der lider af allergi. Denne varmepumper filtrerer luften hele tiden, og gennem dens antivirus- og antibakteriebeskyttelse, vil over 99 % af de vira og bakterier der kunne være i hjemmet, blive udryddet.

Anmeldelser og kommentarer (9)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Ulrik larsen

Vi har haft denne her varmepumpe i et par år, og er virkelig imponeret over hvor meget varme man får for stort set ingen penge. Og så er jeg faktisk ret overrasket over hvor lidt den egentlig siger når den er i gang.

Bedømmelse:

Henrik

Et virkelig fedt produkt som er meget energi effektivt og ikke siger ret meget! Thumbs up til producenterne.

Bedømmelse:

Mette og Kim

Vi har samme oplevelse af varmepumpen som de andre der har bedømt den. Den er bare super lækker og kan anbefales.

Bedømmelse:

jan

Spændende,ved hvad temperatur begynder den at afrime på yderdelen?

Bedømmelse:

Tim Petersson

Hej Jan.

Det ved jeg desværre ikke.

Tim

ser

Super maskine

Bedømmelse:

Linda

Hej. Jeg er flyttet til et hus, der har denne varmepumpe. Der lå en brugsvejledning, som hjælp mig i gang, dog synes jeg, at det er svært at gennemskue, hvad indstillinger jeg skal bruge. Er AUTO eks. det nemmest og måske mest energikrævende m.m. Er der et sted, jeg kan læse mig til uddybende brugsvejledning ?? Er i øvrigt meget tilfreds med varmepumpen.

Bedømmelse:

Lisbeth Sigh Fehrmann

Har købt hus med denne varmepumpe. Ingen manual men har fundet en quick-guide på nettet. Er der mon en grundigere manual?? Eller en SERVICE manual. Jeg har brug for at gøre den “hovedrent” da dette aldrig er gjort. Det betyder jeg skal have mere af plastfronten af for at kunne komme ordentlig til. En ,masse snavs ligger i bunden som jeg ikke kan få fat i. Ret ulækkert… Men lidt nervøs for at afmontere noget der IKKE MÅ tages af (der er jo de trykknapper nede i højre hjørne som sidder på denne plast”skal”. Måske findes der KUN en quickguide? vh Lisbeth

Tim Petersson

Hej Lisbeth.

Det er faktisk ikke så svært. Du åbner klappen foran, i toppen og piller de 2 filtre ud (De er meget tynde og virker skrøbelige). Så tager du støvsuger og støvsuger dem forsigtigt, herefter sætter du dem på plads igen. Du kan derefter støvsuger andre synlige dele. Hvis den aldrig er rengjort, så er der sandsynligvis heller ikke udført service på den. Der er lovkrav om et årligt eftersyn af varmepumpen fra autoriseret servicemontør. De vil også kunne rådgive dig om rengøring, ligesom de bør rense afløbet til kondensvand indefra.

/Tim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *