Panasonic VZ9SKE

Os:

Brugerne:

2 stemmer.
Panasonic VZ9SKE - 5 ud af 5 baseret på 2 stemmer.

Panasonic VZ9SKE opvarmer, med sin kraftige luftstrøm, uden problemer huse på op til 150 m2, selv hvis temperaturen udendørs er kravlet helt ned på 35 minusgrader. Dette gør denne varmepumpe til et godt valg, hvis du hverken vil gå på kompromis med styrken eller energibesparelsen.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A+++

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -35 °C

 • Bedømmelse

  5 af 5

 • COP

  5,63

 • SCOP

  6,20

Højeste energiklasse

Med en energimærkning på A+++ hører denne varmepumpe til blandt de mest energieffektive og det skyldes blandt andet den unikke varmelagringsteknologi, Heatcharge, som lagrer overskydende varme fra kompressoren og genanvender den til opvarmning af luften. Det giver en yderst effektiv og energibesparende, jævn opvarmning og fører modellens SCOP op på hele 6,2, som er et af de højeste på markedet.

Det miljøforbedrede kølemiddel R32 gør i øvrigt varmepumpen endnu mere miljøvenlig, end den allerede er i forvejen og tillader en endnu bedre udnyttelse af den tilførte energi.

Effektivt nano-filter

Som mange andre modeller på markedet har Panasonic VZ9SKE også et såkaldt nano-filter, som filtrerer 99% af alle uønskede partikler i luften, herunder pollen, støv, bakterier og vira. Filteret kaldes hos Panasonic for Nanoe-G og det giver din bolig en renere og sundere luft, som også er mere behagelig at indånde, fordi alle vira og bakterier uskadeliggøres ved kontakt med filteret. Desuden reduceres lugtgener og de effektive nanopartikler, som filteret udsender og bagefter genopfanger, neutraliserer endda støvpartiklerne på dine møbler.

App- og internetstyret varmepumpe

PanasonicVZ9SKE giver mulighed for fjernstyring via internettet eller den dertil udviklede app til Android og andre IOS smartphones. På den måde kan du styre og kontrollere temperaturen derhjemme, selvom du er et andet sted. Det er f.eks. oplagt, hvis du er væk hjemmefra i længere tid eller gerne vil have rummet er behageligt opvarmet, allerede når du træder ind ad døren derhjemme.

På samme måde kan du forprogrammere varmepumpen til ar varme på bestemte tidspunkter i løbet af døgnet.

Smart sollyssensor

Da sollyset tilfører ethvert rum med vinduer varme, har Panasonic VZ9SKE en indbygget sollyssensor, som tilpasser varmetilførslen efter, om solen står lige på eller om det er overskyet. På den måde bliver både energibesparelsen og energiudnyttelsen optimal og til sammen gør alle de ekstra finesser PanasonicVZ9SKE til en helt uovertruffen varmepumpe.

Anmeldelser og kommentarer (1)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Lars

En helt fantastisk ting, den varmer vores sommerhus op i løbet af meget kort tid uden at sige ret meget.

Bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *