Toshiba RAS – 13 SKVP-ND/SAVP-ND

Os:

Brugerne:

2 stemmer.
Toshiba RAS – 13 SKVP-ND/SAVP-ND - 5 ud af 5 baseret på 2 stemmer.

Denne varmepumpe er af virkelig god kvalitet, men har samtidig en pris der er til at betale. Selvom vejret er noget værre møg, og meget koldt, vil denne varmepumpe altså sagtens, kunne få sat gang i varmen. Produkterne i Toshiba’s RAS-serie er udstyret med en ekstra effektiv varmeeffekt, men er samtidig optimeret til ikke, at bruge for meget energi. Denne varmepumpe har “Go’Energi”-mærket (det der tidligere hed Elsparemærket/Energisparemærket), og bruger ikke lige så meget energi, som de fleste andre varmepumper på markedet. Den gode energimærkning gør både, at du ikke belaster miljøet så meget, men også at du hurtigt kan spare mange penge på elforbruget.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
 • Energimærke

  A

 • Type

  Luft til luft

 • Temperatur

  -20 °C

 • Bedømmelse

  3 af 5

 • COP

  6,52

 • SCOP

  -

RAS-produkterne er alle meget lydsvage, og vil aldrig komme til at irritere dig med larm, støj eller brummen. Har du en gammel varmepumpe i hjemmet eller sommerhuset lige nu, kan du sikkert godt nikke genkendende til, hvor irriterende en brummen de gamle modeller kan have.. Kan gå hen og blive vildt irriterende, hvis man ligger og slikker sol, ved sommerhuset.

Har du tænkt dig, at bruge varmepumpen i dit sommerhus, har den faktisk også en hel speciel funktion til netop dette. Som du måske ved, klarer et hus sig ikke særlig godt, hvis det ikke kommer op på et lavt varmeniveau henover vinteren - Det kan have mange forskellige, mere eller mindre, skadelige effekter på dit hus. RAS-serien har en funktion, hvor den holder varmeniveauet på 8 grader konstant. Hvis du har den slået til henover vinteren, skal du altså ikke være bange for hverken frost, skimmel eller andre forfærdelige ting der måtte gå galt.

Anmeldelser og kommentarer (4)
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Bent Mortensen

Først og fremmest tak for et virkelig godt site, det er ikke hver dag man finder så meget information om varmepumper samlet på et og samme sted. Men fedt!

Varmepumpen her kan jeg rigtig godt anbefale, jeg hjalp mine svigerforældre med at købe den hjem sidste år, og de er virkelig glad for den.

Bedømmelse:

Lars Helmut

Tak for hjælpen med at vælge en varmepumpe til varmepumpe-guide. Når det er sagt så er jeg rigtig glad for denne varmepumpe som jeg har SMS modul til. Vi har den installeret i vores udlejnings sommerhus, og den er virkelig med til at holde udgifterne nede om vinteren.

Bedømmelse:

Tim Petersson

Hej Lars.

Det var skam så lidt 🙂

Tim

Rasmus Ranv

Hej Lars
Jeg har denne varmepumpe i sommerhuset og er glad for den:-)
Men hvor har du købt SMS modul til den ??
Er det til at skrue op/ned for varmen.
Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *