Home - Artikler

Få sat huse og have i stand med fliserens og vinduespudsning

13 mar. 2019
Skrevet af

Få sat huse og have i stand med fliserens og vinduespudsning

Sidste opdateret d. april 5, 2021 af Tim Petersson

Der findes mange måder at gøre ens hus og have pænere på. Nogle er nemmere end andre, mens der også er nogle som kræver lidt ekstra hjælp. Specielt når vi snakker om fliserens og vinduespudsning, som for den almene dansker kan være svært at udføre selv, i al fald hvis man ønsker et optimalt resultat.

Det er vigtigt at man holder styr på at man holder både hus og have i stand ved jævnlig vedligehold. Og ikke kun ens tekniske installationer, som fx varmepumpen og ventilationen. Herunder kommer vi derfor lidt ind på fliserens og vinduespudsning

Fliserensning – det hjælper meget

Der er typisk mange ting som man kan gøre ved ens hus for at sætte det i en bedre stand. Her er en af tingene man kan gøre nemlig at rense sine fliser ude i haven.

De fleste kender nok til det med at ens fliser er dækket til med grågrønne alger, ude i ens have på fliserne. Det er ikke just et pænt syn, og man kan nemt komme til at savne de fine uplettede fliser som de føre var.

Derfor er det en god ide at få fjernet algerne så hurtigt som muligt, for at ens have kan blive endnu pænere end før, og på den måde vil det også komplimentere huset.

Men hvordan er det så lige at man fjerner de der alger? Det er mere end bare nemt. Man behøver nemlig ikke selv at gøre noget. Fliserensning er nemlig noget man kan få gjort af folk som arbejder med det, det vil sige lidt lige som en vinduespudser, bortset fra at de tager ud for at ordne havefliser i stedet.

Man kan læse meget mere om flisepest, flisealger, rensning og endda hyre en dygtig fagmand på
www.ingen-alger.dk/fliserens.

Vinduespudsning er også vigtigt

Hvad kan man ellers gøre for at ens hus bliver pænere at kigge på? Her er vinduespudsning ofte en oplagt mulighed, men da mange ikke selv har overskud, lyst eller tid til dette i hverdagen, vælger mange at hyre professionel hjælp. Dette kan du også hyre en dygtig fagmand til på as-polering.dk/vinduespudser-ringsted.

At skulle stå at ordne det, hvis man alligevel har en travl hverdag, er det ikke det sjoveste i hele verden. Især ikke hvis man har mange vinduer, eller hvis man har flere etager i ens hus. For især vinduespudsning i højden bliver besværligt og det er de færreste der har stiger eller lyst til at skulle rense vinduer i flere meters højde uden erfaring.

Men hvorfor er det så vigtigt at få ordnet ens vinduer? En af grundene er selvfølgelig at det er pænere at kigge på rene vinduer end helt beskidte vinduer. Men det vil også være sværere at fjerne al snavset, hvis der har samlet sig meget i løbet af mange år.

Derfor bør man huske på at holde det ved lige ligesom med rensning af fliser. På den måde, hvilket lidt giver sig selv, vil det ikke være så slemt at fjerne efter den første gang. Hvis man gør det en gang i mellem, uden der går for lang tid, bliver det lettere og oftest også billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *