Home - Artikler

Sådan sparer du penge, så du får råd til en varmepumpe

03 jul. 2018
Skrevet af

Sådan sparer du penge, så du får råd til en varmepumpe

Sidste opdateret d. april 5, 2021 af Tim Petersson

Vi har hørt fra mange, at de i hvert fald ikke har råd til at købe en varmepumpe, da de ikke har nogle penge. Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at en varmepumpe sørger for, at du sparer penge. Det betyder, at du på langt sigt sparer penge, hvis du sørger for at købe din varmepumpe så hurtigt som muligt. Men til jer som ikke mener, at I har råd til det, så har vi her samlet nogle spareråd, som nærmest alle kan komme i gang med.

Tjek din mobilregning

Alt for mange danskere betaler langt mere for deres mobilregning, end de behøver. I dag kan du få abonnementer, hvor alt fra data til tale er inkluderet. Alligevel findes der stadigvæk mange, som får alt for høje mobilregninger.

Start med at tjek hvad du betaler i mobilregning hver måned. Når du ved det, kan du finde ud af, om du kan spare penge på din mobilregning. Vi har hørt om familier, der har sparet mange hundrede kroner om måneden. Det er altså mange penge hvert år.

Hvis du vil vide, om du kan spare penge på din mobilregning, kan du tjekke det her.

Spis hjemme

Mange vælger at gå ud at spise, og det koster hurtigt mange penge hvert eneste år. Du tænker sikkert ikke over, da du nogle gange blot bruger 100 kr. Men hvis dit alternativ var, at du spiste derhjemme for en tredjedel af det, så kommer du hurtigt til at spare mange penge, hvis du blot spise derhjemme.

Sluk strømmen

Ja, det er ikke, fordi du skal bo uden strøm. Men de fleste har både lys og diverse standby maskiner tændt, når de ikke er hjemme. Hvis du slukker alle disse ting, kan du spare mange penge hvert eneste år.

Dette er blot nogle få hurtige råd, og du kan på nettet finde en række smarte måder at spare penge på. Start med denne artikel hvor de kommer med 26 gode spareråd til dig.

Ja, så kan der vist ikke gå lang tid før, at du har råd til den varmepumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *